Dit is geen officiële opvolger van Game of Thrones en komt ook niet van hetzelfde creatieve brein, maar volgens fans van de serie hopen ze dat The Witcher de leegte gaat opvullen nu de serie is gestopt. We hebben de eerste beelden, wat denk jij? Hebben we hier te maken met een blonde Jon Snow?

opvolger Game of Thrones the witcher FEM FEM

The Witcher komt dit najaar naar Netflix en tijdens Comic Con, een conventie over comics, film, cosplay en costumes, hebben ze de eerste beelden vrijgegeven en is er ook iets meer duidelijkheid over de serie.

The Witcher

Net als Game of Thrones is dit gebaseerd op een boekenreeks maar het is óók een populaire game. Lauren Hissrich, de showrunner van het programma, heeft al aangegeven dat ze zich compleet hebben gericht op de boeken. De game is fantastisch ja, maar het gaat bij hun op een adaptatie van de boeken. In de hoofdrol zien we acteur Henry Cavill die je wellicht kan herkennen van zijn rol als Superman. In The Wither is het wel volledig anders. Het gaat om het magische verhaal van Geralt. Hij probeert mensen voor te bereiden tegen een reeks kwade krachten en dus is er veel zwarte magie, gigantische wezens en politieke onrust te zien in de serie. Zie hier de eerste trailer:

Wat denk jij? Beter dan Game of Thrones of is dat onmogelijk?