De geruchten dat Thijs Boermans en Anna Nooshin méér dan vrienden zouden zijn, zijn de wereld al uit. Hoewel de twee nog niks hebben bevestigd, zeggen deze geheimzinnige kiekjes vanaf Schiphol meer dan genoeg.

Thijs Boermans en Anna Nooshin Schiphol
Bron: @annanooshin @thijsboermans

Thijs en Anna

De geruchtenmolen draait als een tierelier: Thijs Boermans en Anna Nooshin zouden namelijk volgens roddels een setje zijn. De twee waren volgens meerdere juicekanalen zelfs zoenend gespot. Geruchten zijn het dus niet helemaal. Op een door Thijs geplaatste TikTok zagen we dat hij een facial kreeg. Enne, de handen van degene waarvan hij de facial kreeg, kwamen ons heel bekend voor. Ze waren namelijk van Anna!

@thijsboermans

Het zal wel werken. #f #fyp #foryou #skincare

♬ Bank On It – Burna Boy

Anna en Thijs bevestigen beiden niks over deze ‘relatie’. Alhoewel heeft Thijs tijdens een interview met RTL Boulevard toch aangegeven waarom hij er niet over wil spreken. Natuurlijk kon RTL Boulevard het niet laten om toch een vraag te stellen over de lovebirds.

“Over Anna ga ik helemaal niks zeggen”, antwoordde Thijs. “Als ik over een relatie ga praten dan blijft er helemaal niks meer van mij, ik wil dat gewoon niet delen met jullie. Als ik nu iets ga beantwoorden wat straks tegen mij kan werken, dan zit ik straks uiteindelijk alleen maar met de gevolgen.” Dit geeft toch genoeg bevestiging?

Samen op reis

Ze hebben dus nog niks écht toegegevn, maar dat ze samen op reis gaan dat mogen we allemaal wel weten! De twee hebben op hun Instagram Story een foto gedeeld dat ze op Schiphol zijn. Toeval? Wij weten zeker van niet. Waar ze heen gaan, dat weten we nog niet. We weten in ieder geval zeker dat de twee lekker aan het daten zijn!

Bron: @juicechannel__