De knappe Thijs Boermans deed mee met het laatste seizoen van Expeditie Robinson. Enne, sindsdien staat hij behoorlijk in de schijnwerpers. Thijs heeft in zijn eerder jaren geacteerd voor Spangas, Vals en Keizervrouwen. Nu mag hij nog een programma aan zijn lijstje toevoegen.

Thijs Boermans GTST
Bron: @thijsboermans

Expeditie Robinson

Velen hebben Thijs pas leren kennen door zijn deelname aan Expeditie Robinson. Hij wist tijdens het programma verschillende bondjes te vormen, om zo mensen weg te stemmen. Helaas werd hij teruggepakt door zijn eigen slimme spel, en werd hij naar huis gestuurd door de andere spelers. Eenmaal terug in de bewoonde wereld houdt Thijs zich bezig met zijn podcast, samen met Expeditie-collega Niels Oosthoek.

Acteercarrière

Thijs heeft in zijn eerdere jaren al geacteerd voor Spangas, Vals en Keizervrouwen. En guess what: we kunnen Thijs sinds kort ook in GTST zien. Hij speelt in deze serie de rol van de knappe Jonathan, die plotseling van een afstandje Henk in de gaten houdt.

“Het spijt me. Ik hoop niet dat ik u heb laten schrikken…” begint Jonathan in zijn eerste scene in GTST. “Ik wilde u graag even alleen spreken. Mijn naam is Jonathan. Ik heb al een paar keer geprobeerd contact te zoeken, maar het kwam er gewoon niet van.” En dan, na een lange stilte: “U bent mijn vader.”

Vanavond komt Thijs Boermans bij RTL Boulevard om het over zijn rol in GTST te hebben. Hoe leuk?!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thijs Boermans (@thijsboermans)