Wij zijn vast niet de enigen die Thijs Boermans sinds Expeditie Robinson de knapste man van Nederland vinden. Met zijn knappe kop en gespierde body strijdt hij in het programma om de winnaar te worden van dit seizoen. Maar hoe gaat het eigenlijk in de liefde bij Thijs? Tijdens een aflevering van zijn eigen podcast Borrelpraat doet hij boekje open over zijn liefdesleven.

Thijs Boermans liefde
Bron: @thijsboermans

Liefde op Expeditie

Als je meedoet aan Expeditie ben je helemaal afgesloten van de buitenwereld, dus ook van alle eventuele flings. Maar dat leek voor Thijs geen probleem, want volgens geruchten zouden hij en Rose Bertram een spannend avontuurtje beleefd hebben tijdens de opnames. Rose zou niet hebben gewild dat dit uitgezonden werd, waarna de productie haar de keus gaf om het of te laten uitzenden of eruit te stappen. Rose koos voor het laatste.

Tijdens een podcast van Borrelpraat bevestigt Thijs dat dit echt is gebeurd, terwijl Rose nog steeds alles ontkent.

Liefdesleven

Wij zijn wel benieuwd naar hoe het zit met het liefdesleven van Thijs. Hij vertelt aan Borrelpraat dat hij één relatie heeft gehad. “Ik heb één relatie gehad, althans… volgens mij was ik gewoon een rebound”, aldus Thijs. “Ik was een rebound van een meisje, en dat werd opeens heel snel een relatie”, gaat hij verder. Thijs geeft aan toen geen ervaring te hebben gehad en dacht “dit zal het dan wel zijn”.

“Dus toen werd ik ook heel erg verliefd. Uiteindelijk liep ik keihard tegen de feiten aan. En toen heb ik langer gehuild dan dat ik genoten heb. Sindsdien zit er een stalen slot om mijn hart”, zegt Thijs. Hij zegt als laatst heel duidelijk: “Ik bind niet meer.”

@borrelpraatpodcast Welke vrouw laat Thijs zijn hart weer openen?☺️ #f #fy #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – Borrelpraat

Dus meiden let’s start a mission. Wie o wie gaat het lukken om de slot om zijn hart open te breken? Of is het Anna Nooshin al gelukt…