De zwangerschap van Anna Nooshin en Thijs Boermans kwam als een complete verrassing. Dit zorgde niet alleen voor enorm veel positieve reacties, maar helaas ook een hoop zure reacties.

thijs boermans zwangerschap anna nooshin
Bron: @thijsboermans

Zure reacties

Dat het leven van een BN’er een hoop ongevraagde meningen met zich meebrengt, is wel weer duidelijk. In de nieuwste aflevering van Borrelpraat deelt Thijs dat er na de bekendmaking van de zwangerschap, helaas ook een aantal negatieve reacties binnenkwamen. “Er zullen altijd wat zure appels tussen zitten die er iets van vinden”, stelt Thijs in de podcast.

Thijs kan er zelf met zijn hoofd niet bij, aangezien een zwangerschap juist zoiets bijzonders is. “Ik vind het redelijk ondenkbaar, dat je bij zulk goed nieuws iets negatiefs kunt vinden. Maar goed, ieder z’n eigen mening.”

Thijs bijt van zich af

De negatieve reacties over de zwangerschap van Anna en Thijs hadden echter met een specifiek onderwerp te maken, iets waar Thijs zich naar eigen zeggen behoorlijk over kan opwinden. Volgens veel mensen zou het leeftijdsverschil van het koppel namelijk veel te groot zijn, maar hij vindt dit klinkklare onzin.

“Mannen die jongere vrouwen hebben, dat kan ook, dus… Ik ben ook gewoon heel erg verliefd, dus what the fuck.”

Zwangerschap Anna Nooshin

In het begin van augustus deelde Anna met de buitenwereld dat ze in verwachting van een kindje is. Met een korte video van haar baby belly en een tag naar het Instagram-account van Thijs, maakten de twee wereldkundig dat er een kleine op komst is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Liefdesleven onder de radar

Nog niet eerder spraken Anna en Thijs openhartig over het feit dat ze een koppel zijn. De twee houden hun liefdesleven onder de radar, maar een zwangerschap is uiteraard lastig om geheim te houden. Hoewel heel Nederland op de hoogte is van het kindje van het duo, willen de twee er verder weinig over gaan delen.

“Dit is zó van ons. En nu is het nog steeds van ons, maar ook voor de rest. Maar je kunt een zwangere buik natuurlijk niet geheim houden, vooral zij niet. Ze groeit gewoon uit haar maten en dan is het op een gegeven moment ook onhandig als je de hele tijd je cocktails moet omwisselen met mocktails”, stelt Thijs in Borrelpraat.