Thijs Boermans die op het moment elke week te zien is in Expeditie Robinson, heeft volgens geruchten een relatie met Anna Nooshin. Geruchten zijn het eigenlijk niet helemaal, want de twee zijn regelmatig zoenend gespot. Thijs praat eindelijk over zijn relatie in een gesprek met RTL Boulevard.

Thijs Boermans
Bron: @thijsboermans

Expeditie Robinson

In de vorige aflevering van Expeditie Robinson ging Niels naar huis. Het bondje van Thijs was vanaf dat moment niet meer zo sterk als dat het voorheen was. Dit gaf Niek de kans om snel te schakelen en Thijs eruit spelen. Het vertrouwen van Thijs naar Niek toe was een beetje verdwenen, nadat Niek hen had verraden. Hierdoor was het voor Niek slim om Thijs te elimineren. Het lukte Niek. En Thijs vond het (op een of andere manier) geweldig dat hij zo door zijn mede deelnemers buiten spel werd gezet. “Eerst dacht ik: ‘Dan ga ik nu aan de bier en de rendang na 29 dagen’, maar tegelijkertijd was ik heel erg onder de indruk dat ik buitenspel ben gezet.”

Anna Nooshin

Eerst hoorden we alleen geruchten over dat Anna en Thijs iets met elkaar zouden hebben. Maar nu horen we zelfs dat ze samen zoenend worden gespot. Op de TikTok van Thijs zagen we ook een filmpje dat hij een facial kreeg. Enne, de handen van degene waarvan hij de facial kreeg, kwamen ons heel bekend voor. Ze waren namelijk van Anna.

Anna en Thijs bevestigen beiden niks over hun relatie. Alhoewel heeft Thijs tijdens een interview met RTL Boulevard toch aangegeven waarom hij er niet over wil spreken. Dit is ook een bevestiging toch? Natuurlijk kon RTL Boulevard het niet laten om toch een vraag te stellen over de lovebirds.

Thijs reageerde: “Over Anna ga ik helemaal niks zeggen. Als ik over een relatie ga praten dan blijft er helemaal niks meer van mij, ik wil dat gewoon niet delen met jullie. Als ik nu iets ga beantwoorden wat straks tegen mij kan werken, dan zit ik straks uiteindelijk alleen maar met de gevolgen.” Hmm…