Het heeft lang geduurd tot de Bachelor Thomas van der Vlugt het een beetje spicy maakte, maar als we het goed hebben gezien is er eindelijk sprake van een beetje juice. Thomas begint gevoelens te krijgen voor een meid in het huis, en eindelijk is de eerste kus uitgedeeld. Oelala.

Bron: Jasper Suyk
Foto door: Jasper Suyk

Grote verandering

Afgelopen aflevering was het zenuwslopend. Romy en Frederique werden naar huis gestuurd en de spanning was om te snijden. Romy vertelde dat ze het ontzettend zonde vond omdat ze er echt zeker van is dat ze een goed en leuk koppel zouden zijn. Daarnaast reageerde Frederique heel kortaf op de Bachelor Thomas van der Vlugt nadat ze geen roos kreeg. Ze gaf een kille knuffel en zei vervolgens alleen heel droog ‘Doei.’ Dit kwam waarschijnlijk doordat ze niet helemaal wist hoe ze moest reageren.

Frederique vertelde in een interview van RUMAG dat er een grote verandering gaat plaats vinden en dat er nog een hoop gaat gebeuren “Het wordt in ieder geval echt een spannende finale. Iedereen moet zeker blijven kijken”, verklapte ze. “Er gaat echt nog wat gebeuren, er gaat nog een grote omslag plaatsvinden… Een gekke twist”, vertelde ze geheimzinnig. Wat voor twist dat gaat zijn? Geen idee…

Eerste zoen

We zijn nu al een aantal afleveringen en rozenceremonies verder en Thomas begint eindelijk een paar in het vizier te krijgen. Hij geeft aan dat hij voor een aantal echt al een beetje begint te voelen. In de preview van de nieuwe aflevering die morgen online komt, neemt hij Merel mee op een romantische 1 op 1 date. Het ziet er erg gezellig uit en in de preview zie je zelf dat ze elkaar een zoen geven. Ja dat had je niet verwacht he?

Thomas moet huilen

Daarnaast lijkt het een emotionele aflevering te worden. We zien zelfs dat Thomas moet huilen. Het lijkt erop dat de tranen komen tijdens de rozenceremonie. De reden is onduidelijk maar wellicht omdat hij een lastige keuze moet maken?

Lees ook: Yehes: het nieuwe seizoen van Temptation Island begint op deze datum