Het was in de afleveringen van De Bachelor al duidelijk: het uiterlijk van Thomas van der Vlugt valt bij veel vrouwen goed in de smaak. Thomas is op dit moment hartstikke single, maar weet menig vrouwenhart sneller te laten kloppen. Dit doet hij met een wel heel steamy kiekje op Instagram.

Thomas van der Vlugt
Bron: @thoootje

Thomas en Merel

Thomas van der Vlugt kunnen we kennen als één van de leden van StukTV, een groep YouTubers dat grappige en uitdagende challenges aangaat. De afgelopen periode is Thomas echter voornamelijk in het nieuws gekomen dankzij zijn rol als bachelor. In het liefdesprogramma zagen we dat hij als een blok viel voor Merel.

Hoewel deze romance in het begin goed leek te gaan tussen, is er toch een einde gekomen aan dit avontuur. Sterker nog, Thomas bleek volgens verschillende juicekanalen niet te vertrouwen. Hij en Merel vochten de relatie uit via Instagram Stories – en hier kon heel Nederland dus van meegenieten.

Pikante shoot

Back in the days dronk Thomas behoorlijk veel alcohol en was hij regelmatig op feestjes te vinden. Toen hij zijn levensstijl compleet omgooide, veranderde zijn lichaam ook enorm. Sindsdien deelt hij dan ook regelmatig hete kiekjes op zijn Instagram. Enne, daar heeft Thomas onlangs weer wat nieuws aan toegevoegd.

In mei deelde Thomas al een aantal pikante kiekjes van zijn shoot met &C op zijn Instagram. En kennelijk is Chantal Janzen net zo’n fan van zijn body als wij. Het magazine en Thomas zijn namelijk opnieuw een samenwerking aangegaan. Thomas deelt de pikante kiekjes uit de nieuwste shoot op zijn Instagram en eh… daar krijgen wij het wel warm van. “Vet onhandig die handdoek. Need some help here“, schrijft de voormalig bachelor bij het pikante kiekje. Wij zijn benieuwd hoeveel ladies de knappe Thomas een handje willen helpen 😉