Een kleine throwback naar de kleding die we vroeger droegen. En dan in het speciaal de merken waar we dol op waren. De meeste merken zien we nu niet meer terug in het straatbeeld, maar we hebben er wel mooie herinneringen aan. Geniet van deze kleine terugblik naar jouw jeugd.

Indian Rose

Je liep het schoolplein op en zag alle meiden met deze broek. Wanneer je bukte was de kans groot dat je string er boven uitkwam. Oeps. Maar cool was je in ieder geval wél als je deze jeans droeg.

 

broek-femfem broek2-femfem

Paul Frank

Kennen jullie het aapje Julius nog? De mascotte van dit merk stond niet alleen op je kleding, maar ook op al je schoolspullen.

Oilily

De kleurrijke spullen van Oilily waren onmisbaar in jouw jeugd. Van schooltassen tot toilettasjes, je wilde alles gewoon hebben van dit schattige merk.

Miss Sixty

Van blousejes tot jeans: alles hing in je kast.

miss-sixty-femfem2 miss-sixty-femfem

Le Coq Sportif

Wie herkent deze populaire sneaker nog? Ook dit haantje zag je vaak terug in kleding. Waarschijnlijk zou je deze schoenen nu nooit meer dragen, maar vroeger waren ze nou eenmaal hot.

Guess

Dit shirtje behoorde toch echt tot één van jouw favoriete kledingstukken. Het Guess logo inclusief strass steentjes. Zo creëerde je de perfecte party outfit.

GAP

Oversized hoodies. GAP was zeker favoriet maar ook de hoodies van Abercrombie & Fitch waarmee je kon laten zien dat je een keer in New York, of ergens anders in Amerika, was geweest omdat het vroeger niet verkrijgbaar was in Nederland.

Welke merken droeg jij vroeger?

Lees ook: dingen die je herkent als je uit een dorp komt