Zeggen we vakantie én festival in één, dan zeggen we Lago Lago. Ons favoriete feestje van de zomer strijkt ook in 2024 weer neer in de prachtige Achterhoek – en daar kan jij ook bij zijn.

lago lago

Lago Lago

Word jij wel enthousiast van een weekendfestival, maar heb je ook behoefte aan ontspanning? Dan hebben wij het perfecte feestje voor je gevonden. Lago Lago wordt ook wel omschreven als een meerdaagse festivalvakantie, dus voor de partyliefhebbers die niet helemaal tot het gaatje willen gaan, is dit perfect.

Voor de liefhebbers van natuur, strand, muziek, ontspanning, eten en kunst ben je bij Lago Lago aan het juiste adres. Dit bijzondere festival vindt plaats van 28 juni tot en met 30 juni in het recreatiegebied Stroombroek, wat in de Achterhoek is. Alle liefhebbers die fan zijn van elektronische dance kunnen hier hun hart ophalen. Waarschuwing: dit festival is voor de ervaren festivalganger. Er wordt namelijk zo’n 16 uur per dag muziek gedraaid en bij de main stage kun je zelfs terecht tot 4 uur ’s nachts. En inderdaad, dit is zeldzaam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lago Lago (@lagolagofestival)

Line-up voor 2024

We weten allemaal dat het nog lang geen zomer is, maar toch heeft de organisatie van Lago Lago al een aantal namen van de line-up naar buiten gebracht. “Daar gaan we, de eerste namen voor Lago Lago 2024! Onder andere Alex Kassian, Avalon Emerson, Courtesy, Kamma & Masalo en Roi Perez komen jouw festivalvakantie helemaal fantastico maken 🤝⁣”, lezen we op het Instagram-account van Lago Lago.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lago Lago (@lagolagofestival)

Enne, laten we het nog even over de locatie van dit festival hebben. Bezoek je Lago Lago, dan ga je back to nature. Dit festivalterrein is een prachtig natuurgebied aan de voet van de Montferlandse heuvels en zorgt niet alleen voor een bijzondere, maar ook ontspannen sfeer. Er is plek voor campers, tenten en er zijn plekken mét of zonder stroom. Ben je niet zo’n kampeerder, dan kan je kiezen voor een glamping experience. Ook is er keuze uit verschillende bungalows, zodat je met heel je vriendengroep gezellig in een huisje kunt vertoeven.

Behalve feesten, kun je bij Lago Lago jezelf ook in de watten laten leggen en bijkomen van alle festiviteiten. Zo neem je een duikje in het water, of volg je een sessie om te ontspannen. Er zijn verschillende soorten yoga (ook yoga nidra), akoestische sessies en cacao ceremonies.

Tickets voor Lago Lago 2024

We snappen dat een weekendje Lago Lago nu alleen maar aantrekkelijker is geworden. Goed nieuws, want je kunt vanaf vandaag tickets scoren voor een weekendje dansen, flirten en ontspannen. Erbij zijn? Via de website van Lago Lago is het aanschaffen van een weekender of dagticket mogelijk.

Handig om te weten: vrij kamperen op de camping is inbegrepen bij je festivalticket. Wil je liever in een bungalow, je eigen camper of op een luxe plaats slapen? Kijk op de website bij de accommodaties voor de mogelijkheden. Dus, zien we jaar?