Zoals in elk ander seizoen is het ook dit keer weer tijd voor een nieuwe haarkleur. Tijdens herfst was het de koper- en rode haarkleur wat bijna iedereens favoriet was. Nu is het bijna winter en is het tijd voor iets nieuws.

Haarkleur
Bron: Pinterest

Winter look

De herfst- en winterkleuren zijn dit jaar een stuk minder donker dan normaal. In de vorige jaren dacht je als je een herfstkleur zou kiezen gelijk aan donkere kleuren zoals donkerbruin, bordeaux, zwart of donker bruin. Dit jaar is het juist het tegenovergestelde. In plaats van donkere kleuren neigen we juist naar lichte kleuren als oranje, wit, lichtbruin of ash blonde.

Onverwachts passen deze kleuren juist bij het grauwe lucht en weer van de herfst en winter. Het gebruiken van wat lichtere kleuren heeft zeker zijn voordelen, want het maakt alles net iets vrolijker. Alsof we de zomer naar winter brengen.

Tiger blonde

De tiger blonde haarkleur, lijkt bijna op de copper blonde haarkleur wat in de herfst een enorme trend was (waar we nog steeds heel erg fan van zijn). Tiger blonde is net iets lichter qua kleur dan copper blonde. Weet je wat nog meer perfect is aan deze look? De kleur blijft heel lang mooi, langer dan bij ash blonde. Het is dus niet nodig om vaak zilvershampoo te gebruiken.

Hollywoods favorite

Naast Kendall Jenner zijn er flink wat Hollywood-sterren die helemaal weg zijn van de kleur. Zo lopen ook Rachel McAdams en Emma Roberts met deze coupe rond. Aangezien het over een week al winter is, is nu het moment om je haar te verven in dé herfstkleur van het jaar. Je wil natuurlijk wel de eerste zijn, toch?