Er zijn bepaalde mode-items die je jaren kunt blijven dragen. Vaak kun je deze kledingstukken eindeloos combineren en raken ze ook nooit uit de mode. Als je in dit soort items investeert, zul je zeker geen spijt krijgen. Daarom hebben we een lijstje gemaakt van de kledingstukken die je het beste aan kunt schaffen.

De perfecte skinny jeans

Als er één mode-item genoemd moet worden dat tijdloos is, is het de jeans wel. Sinds de uitvinding van de broek is hij eigenlijk nooit meer uit de mode geraakt. De skinny variant is net wat moderner en kun je echt met van alles combineren. Een ideaal item om in te investeren dus.

tijdloze-mode-items
tijdloze-mode-items
Tijdloze-mode-items

 Een statement zonnebril

Een zonnebril maakt iedere outfit af. Ook al heb je gekozen voor een simpele spijkerbroek met een wit shirtje, dan zal een statement zonnebril je outfit een upgrade geven en zie je er alsnog op en top uit. Kies voor een opvallend oversized of cat eye model, of een klassieker zoals een Ray-Ban.

tijdloze-mode-items
tijdloze-mode-items
tijdloze-mode-items

Een klassieke blazer

Met een blazer zit je altijd goed. Je wilt je mooiste t-shirts, tops en jurkjes natuurlijk ook in de wat koudere maanden kunnen dragen, dus in deze gevallen is een blazer perfect. Deze kun je over bijna alles dragen, en geeft je outfit ook nog eens wat extra’s. Een zwarte blazer past natuurlijk overal bij, maar je kunt ook kiezen voor een kleurtje of een patroon.

tijdloze-mode-items
tijdloze-mode-items
tijdloze-mode-items

Een trenchcoat


Een goede jas vinden kan soms lastig zijn. Bepaalde soort jassen staan niet overal bij, dus moet je er vaak meerdere aanschaffen. Met een trenchcoat is dit geen probleem: Die staat boven iedere soort broek, rok en jurk. Trenchcoats zijn lang, waardoor andere lange kledingstukken niet onder je jas uitkomen. Ook kun je je middel mooi accentueren door middel van de riem.

Screenshot 2017-11-24 at 13.47.25
Screenshot 2017-11-24 at 13.47.35
Screenshot 2017-11-24 at 13.47.44

Een paar enkellaarzen

Een bericht gedeeld door VICKY-W (@vcy.w) op

Ook enkellaarzen passen bij iedere outfit en raken nooit uit de mode. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, maar het beste is om te investeren in een echte leren en het liefst zwarte variant. Nog een leuk voordeel: Als je wat kleiner bent, kun je je wat langer maken met een paar enkellaarsjes met hak!

Screenshot 2017-11-24 at 13.53.21
Screenshot 2017-11-24 at 13.53.10
Screenshot 2017-11-24 at 13.55.38

Lees ook:

Dit zijn de mooiste trends voor deze herfst en winter.