Een extra laagje make-up, fancy outfit en gekrulde coupe: de Islanders doffen zich voor iedere herkoppeling helemaal op. Deze zenuwslopende momenten vinden bijna altijd aan het einde van de dag pas plaats. Maarre, hoe laat zijn de herkoppelingen in Love Island eigenlijk?

herkoppeling
Bron: Love Island

Laat op de avond

Het is vaak zo dat de Islanders aan het begin van de dag een berichtje krijgen, met daarin de informatie over een herkoppeling die eraan zit te komen. In de meeste afleveringen hangt de spanning die dag dan enorm in de lucht, aangezien er een Islander naar huis gestuurd wordt.

Over het algemeen vinden de herkoppelingen in het donker plaats. Maarre, hoe laat is dat dan eigenlijk? Op die prangende vraag geeft ex-Islander Amandine antwoord.

Bizar tijdstip

In een vragenrondje op Instagram geeft Amandine antwoord op een aantal prangende vragen van haar volgers. “Hoe laat worden de Islanders wakker en hoe laat gaat iedereen naar bed?”, luidt de vraag. “We staan op rond 8.30 uur en gaan naar bed rond 23.00 uur”, begint ze.

Vervolgens vertelt Amandine dat het tijdstip van een herkoppeling soms behoorlijk laat kon zijn. “Bij een herkoppeling kon dat 2 of 3 uur in de nacht zijn, maar dan mochten we wel wat langer uitslapen”, legt ze uit. Hieruit kunnen we opmaken dat de herkoppelingen dus in sommige gevallen tot diep in de nacht konden duren, iets wat wij behoorlijk shocking¬†vinden. Enne, zo zie je maar. Het leven van een Islander gaat niet alleen maar over rozen…

Bron: @amandinebonehill