Het liefst vliegen wij deze zomer de hele wereld over om zo veel mogelijk landen te bezoeken. Maar helaas hebben we niet endless veel geld en gaat dat plan dus niet door. Gelukkig kan je als je aan een budget vast zit natuurlijk ook gewoon de meest prachtige landen bezoeken. Op TikTok zagen wij een aantal tips voor de beste budget vakantiebestemmingen. Enne, die moeten we natuurlijk met jullie delen!

Budget vakantiebestemmingen TikTok

Vakantiebestemmingen

Met vakantiebestemmingen kan je natuurlijk super veel kanten op gaan. Je kan lekker relaxed naar een hotel gaan in een zonnig land waar alles voor je geregeld wordt. Of je zoekt juist het avontuur op. Je pakt je tas en je ziet wel waar je uitkomt. Wat jij liever hebt, is natuurlijk helemaal aan jou. Maar waarschijnlijk zou je het niet erg vinden als je de perfecte vakantiebestemming kan vinden, zonder gelijk al je spaargeld op te maken.

Tips van TikTok

Gelukkig is dat zeker ook mogelijk. Terwijl wij scrolde op TikTok kwamen wij super veel tips voor budget vakantiebestemmingen tegen op onze for you page. Enne, die moesten we natuurlijk wel met jullie delen. In de video zie je 3 landen die echt ideaal zijn als vakantiebestemmingen wanneer je aan een budget vast zit. En geloof ons maar als we zeggen dat deze echt bizar goedkoop zijn.

1. Thailand

Het eerste land die ze delen in de TikTok is Thailand. Buiten dat dit land natuurlijk echt prachtig is, kan je er dus ook prima naar toe met een budget. Zo kan je al in een hostel verblijven voor vijf tot tien dollar per nacht. En zelfs overdag ben je niet veel geld kwijt. Eten kost namelijk maar vijf tot vijftien dollar per dag.

2. Vietnam

Weer een land in Azië en ook absoluut weer een mooi land waar je voor een hele kleine prijs naar toe kan gaan. Zo kost een overnachting maar vijf tot tien dollar per nacht. En ook hier is het eten super goedkoop. Je bent in Vietnam zo’n vijf tot twaalf dollar daar aan kwijt per dag.

3. Filipijnen

Last but not least, de Filipijnen. Dit prachtige vakantiebestemming kan je ook echt niet missen als je wil reizen op een budget. Een hostel kost hier ongeveer zeven tot twintig dollar per nacht. En je raadt het al, ook het eten is hier goedkoop. Je geeft daar vijf tot vijftien dollar per dag aan uit.

@that.first.bite Best locations to visit on a budget🌎 #mustvisit #traveltiktok #cheaptravel #cheapplacestotravel ♬ Her Way (Sped Up) – PARTYNEXTDOOR

Lees ook: Citytrip incoming: dit najaar vlieg je extra goedkoop naar New York