Heb je eindelijk je geld bij elkaar gespaard, de ballen bij elkaar geraapt en je ouders overtuigd voor die lipfillers die je al eeuwen wil: krijg je een allergische reactie. Een chemische reactie op lipfillers gebeurt vaker dan je denkt en zo, ook bij Céline. Haar bestie Daphne maakte hier een hilarische TikTok van.

allergische reactie lipfillers tiktok
Bron: @dphnex

Chemische reactie lipfillers

Of je het wil horen of niet, je kan een allergische reactie krijgen van lipfillers. Het is de waarheid. Het is niet leuk, maar wel waar. Hoewel de meeste fillers gemaakt zijn van natuurlijke stoffen die goed worden verdragen door het lichaam, kan het voorkomen dat iemand tóch een allergische reactie krijgt. Enne, dat gebeurt nog vaker dan je denkt. Denk bij een allergische reactie aan roodheid, jeuk, zwelling en huiduitslag. In ernstige gevallen kan een allergische reactie zelfs leiden tot ademhalingsproblemen en zelfs shock.

Mensen die voor het eerst een fillerbehandeling ondergaan, kunnen daarom beter van tevoren een DNA-test doen. Op deze manier kun je zo veel mogelijk een allergische reactie uitsluiten.

TikTok-video

Nu gebeurde dit ook bij Céline, die met haar bestie Daphne voor het eerst lipfillers ging uitproberen. Daphne hield alles bij door foto’s te maken en besloot er een TikTok van te maken. Céline kreeg namelijk een vrij heftige allergische reactie. Haar hele lippen waren opgezwollen waardoor ze uiteindelijk (de dag nadat ze het er in had laten spuiten) haar lipfillers er uit moest halen.

“De kliniek en het personeel waren vriendelijk en enorm professioneel. In deze video worden de fillers enkel opgelost! Het feit dat haar lippen gingen opzwellen ligt puur aan een slechte (allergische) reactie van haar lichaam op het product en dus zeker niet aan de kliniek/dokters”, schrijft Daphne onder haar TikTok. Bestie Daphne zette deze ervaring in een compilatie van foto’s en plaatste dit vervolgens op TikTok. Bekijk de TikTok-video hier!