De perfecte bouncy blowout, hoe creëer je het nou? Velen zeggen dat je met de beroemde Dyson Airwrap de perfecte blowout look creëert, maar volgens TikTok is deze föhnborstel een geweldige dupe daarvan.

föhnborstel
Bron: Pinterest

De föhnborstel

Het liefst lopen we elke dag naar buiten alsof we net bij de kapper zijn geweest. Het creëren van de blowout look is niet heel makkelijk. Veel verschillende merken maken föhnborstels, zodat jij de look gemakkelijk thuis kan creëren, maar helaas is niet elke föhnborstel goed. We kennen natuurlijk de beroemde Dyson Airwrap, maar daar hangt wel een prijskaartje aan. De borstel kost wel bijna €600! TikTok heeft echter een goedkopere versie voor ons gevonden, die net zo goed blijkt te zijn.

De föhnborstel die nét zo goed blijkt te zijn, is de Blowout Brush van het merk Amika. De borstel blaast geen hete lucht uit zoals bij andere föhnborstels, maar warmt alleen op. Hierdoor kan je het ook gebruiken op droog haar en heb je meer controle bij het creëren een bouncy curl. Helaas is deze borstel niet megagoedkoop… De borstel is te koop voor €140. Wel een stuk goedkoper dan de Dyson.

föhnborstel
Bron: Amika

Zo creëer je een blowout

Heb je geen idee hoe je zo’n mooie, bouncy blowout look creëert? Of weet je niet hoe je moet omgaan met een föhnborstel? We got you! TikTok staat vol met tutorials. TikTokker @annaredman legt het even uit. Zo kan jij straks iedere dag met de perfecte blowout look de deur uit.

@annaredman Reply to @sguiler @amika #blowoutbrush tutorial! This is my new fav look! Brush is linked in bio 🥰 #blowouttutorial #dysonairwrap #hairtutorial #revolve #revolvesocialclub @Revolve #amika ♬ So Hot You’re Hurting My Feelings – Caroline Polachek

Niet alleen wij vinden de eindresultaten van de borstel prachtig. “I’ve been influenced” en “I need this!!!”  klinkt het in de comments.