TikTok gaat weer eens helemaal los vanwege een dupe. Het is dé plek om producten te vinden die je nog niet kende. Op TikTok kan je van bijna alles een dupe vinden, meestal is het van make-up. Dit keer is het geen dupe van make-up, maar van een tas. Het gaat om de bekende Helena hair-on van Núnoo.

Bron: Pinterest

Helena bag

De Helena hair-on is een bekende tas van het merk Núnoo. Het is een cross body bag in verschillende kleuren en maten. Een van de kleuren springt er het meest uit en dat is de variant met panterprint. De Tiktokker @marit.anthonissen unboxed op TikTok haar nieuwe tas. Als je naar de tas kijkt, zou je denken dat-ie echt is. Maar dit is dus niet het geval. De tas die de TikTokker heeft is van AliExpress en niet van Núnoo. Dupe alert! 

Alie Express staat erom bekend dé marktplaats te zijn voor letterlijk alles, maar dat wist je vast al. Op Ali heb je dupes van allerlei producten, maar met merktassen en schoenen kan het een beetje tricky zijn. Allereerst kan de tas van slechte kwaliteit zijn én is het toch minder leuk dan een echte variant. Zit je echter krap bij kas, dan zou je kunnen overwegen deze dupe te scoren. Deze tas is wel echt goed nagemaakt, want het heeft alle details die de Helena hair-on ook heeft. Uiteraard ontbreekt de merknaam op de tas, maar dat moet je dan maar voor lief nemen. Je shopt de tas via deze link.

@marit.anthonissen #aliexpress #aliexpressunboxing #aliexpressfinds #aliexpresshaul #ali #aliexpresscompras #nunoobag #bag #nunoo ♬ CUFF IT – Beyoncé

Dupe tips:

Ali staat vol met dupes van merken zoals Louis Vuitton of ook schoenen van het merk Uggs. Als je echt een goede dupe wil vinden, dan zijn hier drie belangrijke tips.

Kijk altijd naar de reviews

Door naar reviews te kijken zie je wat andere mensen hebben ontvangen. Zo kan je zien hoe het product eruitziet.

Chat met verkoper

De verkoper kan je vragen naar meer foto’s van bijvoorbeeld de details. Sommige details zoals het logo, kunnen er alsnog erg nep uitzien.

Vergelijk alle verkopers met elkaar

Blijf niet bij één verkoper. Ga eerst opzoek naar welke verkoper het beste is en vergelijk ze met elkaar. Zo weet je zeker dat je de beste hebt gekozen.