Zo nu en dan is het wel leuk om je partner een beetje te verrassen. Een vakantie samen leent zich daar perfect voor. Influencer Maaike van Houten besloot een grapje uit te halen met haar partner tijdens hun vakantie naar Bali. Ze kocht een aantal gekke bikini’s en deelde iedere dag de geweldige reactie van haar vriendin. Uiteraard deelde ze de video dagelijks op haar socialkanalen, zodat haar volgers mee konden lachen. Binnen no-time ging ze dan ook compleet viral.

gekke bikini's
Bron: @maaikevanhouten

Maaike van Houten

Maaike van Houten kun je kennen als influencer op TikTok en Instagram. Met meer dan honderdduizend volgers op Instagram en zelfs bijna driehonderdduizend volgers op TikTok kun je haar met terecht een grote influencer noemen. Ze won aan populariteit dankzij haar moppen en grapjes die ze in korte video’s deelde. Tussendoor slaat ze soms ook wat meer serieuze onderwerpen aan. Ze is namelijk verpleegkundige in het ziekenhuis en vertelt regelmatig hoe dat er aan toe gaat op de afdelingen.

Gekke bikini’s als verrassing voor partner

Maaike van Houten had onlangs een leuke vakantie op de planning staan met haar lover. Dat betekende voor hen zon, zee, strand, zwembad en alleen maar chillen. Toch kon een beetje humor natuurlijk niet missen voor Maaike. Ze besloot haar partner eens flink te verrassen tijdens deze vakantie. Door middel van de meest gekke bikini’s die er online te vinden zijn, liet ze haar partner iedere dag lachen. Het ging gepaard met een hoop slappe lach-buien én verbazing over de bikini’s die Maaike allemaal uitgekozen had.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikevanhouten)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikevanhouten)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikevanhouten)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maaike (@maaikevanhouten)

Uiteraard kon Maaike het niet laten om haar volgers mee te nemen op vakantie. Ze filmde iedere ochtend de reactie van haar partner en binnen no-time gingen deze korte, maar hilarische video’s compleet viral. Niet alleen haar partner kon er wel om lachen, maar ook haar volgers zagen de humor wel in van deze actie. “Moet meer lachen om jouw reactie op voorhand en vervolgens die van je vriendin dan om hoe de bikini’s eruit zien of je staan. Je kan ze allemaal hebben👙”, schrijft één van haar enthousiaste volgers onder één van de video’s.

SHEIN

De bikini’s kocht Maaike van Houten op de populaire webshop SHEIN. Hoewel je hier vaak de meest leuke en gekke items kunt scoren, lag de webshop onlangs nog onder vuur. Ze zouden namelijk ontwerpen stelen van andere grote winkelketens en weinig rekening houden met de werkomstandigheden van hun werknemers. Niet alleen dat zorgt voor kritiek. Ook de fast fashion tegen lage prijzen én de milieuvervuiling zorgt voor commentaar.