Eerlijk is eerlijk, dit onderwerp houdt iedereen stiekem toch een beetje bezig de afgelopen maanden. Namelijk: zijn Monica Geuze en Rijk Hofman nu wel of niet een stelletje? De geruchtenmolen draaide op volle toeren na een zoen op Koningsdag en stopte na Rijks uitspraken in de podcast over zijn datingleven. Maar nu lijken we toch weer een update te hebben gekregen via TikTok.

Rijk Hofman en Monica Geuze
Bron: @rijkhofman @monicageuze

Rijk Hofman en Monica Geuze

In de Broers-podcast van Rijk Hofman en zijn broertje Sam bracht Rijk eindelijk wat duidelijkheid. Rijk onthulde dat hij de afgelopen tijd aan het daten was geweest. Hoewel hij geen namen noemde, werd al snel duidelijk dat zijn mysterieuze date niemand minder was dan Monica Geuze. Maar zoals het gezegde gaat: niet alles wat glanst, is goud. Rijk deelde ook dat hij in het verleden een perfect weekend had meegemaakt met een ex-vriendin, maar dat die relatie daarna op de klippen liep. Ditmaal besloot hij niet te wachten tot de problemen zich opstapelden en maakte hij een verrassende keuze.

Zijn broer Sam dacht even dat Rijk eindelijk de stap naar een serieuze relatie had gezet, maar dat bleek niet het geval te zijn. Ondanks de geweldige tijd die ze samen hadden gehad, besloten Rijk en Monica om niet langer te daten.

Verwijderde TikTok

Toch eindigt het verhaal (zoals veel volgers dachten) niet bij de podcast. Rijk verraste zijn volgers gisteren met een superschattige TikTok-video waarin hij samen met Monica te zien is. De video toont hen in verschillende outfits en settings, maar helaas eindigt deze wel met de woorden “we bleven vrienden.” Een pijnlijke wending voor wij die hoopten op meer.

@monicaahofmann cuties ,helaas is het gestopt 💖 #fyp #broerspodcast #monicageuze #rijkhofman #foryou #fy #couplegoals #babes #likedit ♬ origineel geluid – rijkhofmanmonicageuze

Dus, wat kunnen we concluderen? Monica Geuze en Rijk Hofman hebben hun situationship beëindigd en zijn weer terug naar hun vriendschappelijke status. Voor nu lijken ze beiden gelukkig te zijn met deze beslissing, maar wie weet wat de toekomst nog in petto heeft voor dit dynamische duo. De enige zekerheid is dat wij stiekem blijven hopen op nieuwe wendingen.