Stiekem dromen we er allemaal van om op Bella Hadid te lijken. Het mega knappe model is natuurlijk in topvorm en heeft de beste bone structure ever. Ook heeft ze een geweldige kaaklijn waar wij ontzettend jaloers op zijn! Dit is hoe je zelf een kaaklijn à la Bella Hadid creëert.

Kaaklijn à la Bella Hadid

Dat Bella Hadid een geweldige kaaklijn heeft, hoeven wij je vast niet te vertellen. Nu gaat er op TikTok een lifehack rond, die ervoor zorgt dat je zélf een kaaklijn à la Bella Hadid kan creëren! Dat contouren veel aan je gezicht kan veranderen, wisten we al. Maar dit is een échte game changer. Wij leggen je uit hoe je heel simpel zelf een snatched kaaklijn kan creëren.

TikTok hack

TikTokker @sarahssuperspa is degene die de kaaklijn à la Bella Hadid aan de wereld heeft geïntroduceerd. In de video legt ze uit hoe ze dit doet. “Wij hebben geleerd, wat nogal ineffectief is, om je contour hoog aan te brengen en het omhoog uit te blenden, om het op te schonen met concealer en eronder te baken“, begint ze haar uitleg. “Maar wat we eigenlijk zouden moeten doen, is je contour onder je jukbeen en aan de zijkant van je kaak aanbrengen. Blend het deel bij je kaak naar binnen, zodat je een soort V-vormige kaaklijn creëert. Gebruik een iets lichtere poeder op de plekken rondom je contour, voor een extra sterk effect.”

@hayleybuix Is this the new trend?:)) #bellahadid #jawlinecheck #highlight #makeuphack ib @rachelocoolmua ♬ pushin P (feat. Young Thug) – Gunna & Future

Positieve reacties

De video, die inmiddels helemaal viral is gegaan, heeft ontzettend veel positieve reacties. Zo schreef iemand: “Ik heb dit geprobeerd, en 🥰🥰🥰”. Maar ook zijn er wat sceptische mensen in de comments. “Stap 1: heb model-jukbeenderen”, schrijft iemand. Wij gaan deze hack ASAP proberen en hebben er het volste vertrouwen in!