Jij en je partner willen allebei graag op vakantie, maar waar naartoe? Het lukt jullie maar niet om samen een locatie te kiezen. Jij wil een zonvakantie en je vriend wil een skivakantie. Misschien ga je wel met een vriendin of vriend, lekker alleen kan ook natuurlijk. Keuzestress? Dan is dit TikTok-trucje perfect voor jou. Met dit trucje kies je op een eerlijke en leuke manier je vakantiebestemming.

Bron: Pinterest

TikTok-trucje

Lastig he, op een lijn komen. Als het over vakanties met meerdere personen gaat, is het altijd lastig om samen een bestemming te kiezen of samen te bepalen wat voor vakantie het wordt. De een wil lekker feesten en zuipen, terwijl de ander gewoon lekker wil relaxen en wil genieten van de rust. Dit trucje kan daar ook bij helpen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is: pen, papier en een glas.

@evamachadorn We made this up years ago. Highly suggest!!! #marriedlife #vacationtip #vacationtime #vacationtiktok #traveltok #traveltiktok #traveltips #marriedlifebelike #couplestrips ♬ Jeopardy Main Theme – Geek Music

This is how it works

Het trucje gaat als volgt: je bedenkt voor jezelf drie plekken waar je naartoe zou willen gaan. De drie bestemming moeten allemaal verschillend zijn, één moet met zes uurtjes rij-afstand zijn, de tweede moet in het land zijn en de derde moet internationaal zijn. Schrijf ze allemaal stuk voor stuk apart op een papiertje. Maak propjes en gooi ze in het glas.

Nu komt het leukste deel. Mix de propjes goed door elkaar, zodat je niet kan zien van wie welk propje is. Nu gaan jullie om de beurt een propje pakken en kijken wat erop staat. Het is leuk om elkaars antwoord te zien en te kijken of jullie op een lijn zitten. Maar, de propjes die jullie pakken zijn de bestemmingen waar jullie níét heen gaan. Het propje dat overblijft is de winnende bestemming. Dit wordt jouw volgende vakantieplek. Woohoo! Ben je blij of is het juist echt de plek waar je absoluut niet naartoe wilde gaan?