Een middel om je haren snel te laten groeien: het is een eeuwige zoektocht. Van goed eten tot minder stressen (makkelijker gezegd dan gedaan) en het gebruiken van juiste producten. Ze zijn allemaal goed, maar de laatste houdt momenteel de macht. Op TikTok gaat er namelijk een spotgoedkope olie viraal.

haar viral olie
Bron: Pinterest

TikTok haarolie

Last van haaruitval of dun haar? TikTok is ver-liefd op de gloednieuwe haarolie. Glad, glanzend en voller haar, en dát met de Mielle Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil. Het wondermiddel bevat 30 essentiële oliën en voedingsstoffen, waaronder jojoba- en eucalyptusolie, evenals biotine (de wateroplosbare B-vitamine die bij de productie van keratine helpt). De olie is dan wel licht genoeg voor het dagelijks gebruik. Ideaal!

Mielle instrueert gebruikers om te beginnen met het haar in vieren te verdelen en om vervolgens een kleine hoeveelheid olie aan te brengen en in te masseren. Er zijn twee opties: je laat het 10 minuten inwerken en spoelt het vervolgens uit, of je laat het ’s nachts op de hoofdhuid inwerken. Mensen geven de voorkeur aan het laatste. Wij raden je aan om beide methodes uit te testen, en aan de hand daarvan kiezen wat voor jou het beste werkt.

@deecastle

Using @mielleorganics rosemary oil #rosemaryoil #rosemaryhair #rosemaryhairgrowthoil #rosemaryoilbenefits #rosemaryforhair #rosemaryoilforgrowth #oilingscalp

♬ Un-thinkable (I’m Ready) (feat. Drake) (Remix) – Alicia Keys

De keuze is reuze

De hashtag #rosemaryoil (die momenteel 135,2 miljoen views heeft op TikTok) is retepopulair. En mensen willen niets anders dan die olie. Het regelmatig masseren van rozemarijnolie in de hoofdhuid, zorgt er namelijk voor dat de haarlijn zich super snel opvult. Het heeft ook antibacteriële voordelen en is een geweldige voedende olie voor droge, breekbare lokken. Ja, dit product willen we toch allemaal?

De Mielle Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil is gelukkig verkrijgbaar bij Kruidvat en die kun je voor een prikkie kopen! Voor maar 9,99 euro is die van jou! Maar ho maar, je kunt rozemarijnolie zelf ook heel makkelijk maken. Het enige wat je nodig hebt is een potje, verse rozemarijn en olie. En ta-da! Je zelfgemaakte rozemarijnolie, en zo weet je zeker dat er geen troep in zit. Selfmade is always better!

@traziarae

Rosemary oil for your hair

♬ original sound – Trazia Rae