De geruchtenmolen rondom Esmee Ipema draait overuren, aangezien de beauty volgens juicekanalen een nieuwe liefde in haar leven heeft. Maar wie is deze geheimzinnige man eigenlijk? Wij stellen de nieuwe lover van Esmee aan je voor.

Esmee Ipema
Instagram @esmee_ipema

Nieuwe liefde van Esmee

Het was Reality_FBI die kon achterhalen wie de nieuwe liefde van Esmee Ipema precies is. Het juicekanaal spotte namelijk al meerdere keren een mysterieuze man op de foto’s van Esmee. Eindelijk weten we wie het is: het zou namelijk gaan om ene Ernes. Reality_FBI wist het Instagram-account van hem te vinden, maar hier staat helaas een slotje op. Wel is Ernes actief op een ander medium, namelijk op TikTok. Hier heeft hij inmiddels al bijna de tienduizend volgers behaald door filmpjes van een bijzonder dansje te delen. Ernes kan namelijk een trucje met zijn schouders – wat er echt hilarisch uitziet.

@ernessz Me schouders zijn weer hersteld❤️ Volg me voor meer!🙋🏽‍♂️#fy #fyp #viral #viraal #vj #vjp #voorjou #voorjoupagina #foryou #foryoupage #foryourpage #voorjoupage #ernes ♬ Originalton – Belisa

Eigen muziek

Niet alleen doet deze nieuwe lover van Esmee regelmatig een schouderdansje, waar hij volgens één van zijn TikTok-videos zelfs een schouderblessure door opliep. Ook maakt hij muziek en heeft hij zelfs een eigen single uitgebracht. Hoe dan ook: het lijkt erop dat Esmee een leuke man aan de haak heeft geslagen.

Hoe de twee elkaar kennen? Dat is volgens Reality_FBI niet duidelijk. Esmee houdt haar relaties over het algemeen onder de radar, zo weten we ook niet precies wie haar laatste ex-partner eigenlijk is. Wij wensen de twee in ieder geval heel veel geluk met deze nieuwe relatie.