Hoewel er voorlopig geen nieuw seizoen van Temptation Island zal verschijnen, komt er zo nu en dan wel wat informatie naar buiten. De programmamakers waren immers al begonnen met de voorbereidingen voordat het maken van het programma op een laag pitje kwam te staan. We weten voor nu nog maar weinig, maar één ding weten we wel. Déze TikTokker werd ooit gevraagd voor het programma – en staat ook nog eens open voor een deelname.

Temptation Island
Bron: RTL

TikTokker gevraagd voor Temptation Island

Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe deelnemers. Nu is het zo dat de deelnemers voor deze programma’s zoals Temptation Island zo nu en dan ook gevraagd worden door de makers van het programma. Wanneer de makers een single of een stel op het oog hebben, proberen ze hen dan op die manier te strikken voor het programma. Nu treedt er één bekende TikTokker naar buiten. Zij vertelt tijdens een aflevering van Realitea dat ze wel eens gevraagd is om mee te doen.

TikTokker Morena verscheen samen met Maris in een aflevering en daar kwam het onder Temptation Island ter sprake. Voor Maris geen nieuw onderwerp, want zij deed in het verleden al eens mee met het programma. Morena bevindt zich wel op nieuw grondgebied als het gaat om Temptation Island. Zij deed nog niet eerder mee, maar laat in de aflevering weten dat ze er wel voor open zou staan. In de toekomst zou het haar wel wat lijken. Ze is namelijk ook wel nieuwsgierig hoe haar partner, Matjo, het zou doen met alle verleidingen om zich heen. “Ik wil gewoon kijken hoe Matjo is. Ik ben wel te vertrouwen”, licht ze toe.

Psychische problemen

De voorbereidingen voor het programma Temptation Island waren in volle gang totdat er een aantal vervelende kwesties naar buiten kwamen. Oud-kandidaten zouden veel last hebben van psychische klachten naar aanleiding van de verschillende (vervelende) ervaringen tijdens de opnames. Voor nu staat het maken van dit programma dus even op een laag pitje, maar als er ooit nog een nieuw seizoen komt zijn een deel van de voorbereidingen waarschijnlijk al gedaan.

De toekomst van het programma is nu dus nog erg onzeker en het is de vraag of we ooit weer Temptation Island kunnen bekijken op de buis. De vraag is dus ook of Morena ooit zal kunnen testen hoe het zit in haar relatie met Matjo. Voor nu wachten we dus rustig af en hopen we dat het programma, al dan niet in een vernieuwde en verbeterde versie, zal terugkeren.