Hard gewerkt afgelopen week en is er eindelijk een vijf in de klok? Hoog tijd om wat flessen wijn te ontkurken. Geen idee hoe het er bij jullie aan toe gaat maar de vrijmibo’s op onze redactie zijn heilig en wil je het écht goed aanpakken, dan hebben wij de sterspeler voor alle vrijmibo’s gevonden…

Avec wijn FEM FEM

AVEC

AVEC staat voor samen zijn en iedereen die een aardig woordje Frans kan weet dat de naam ‘met’ betekend. Daarom ook de ultieme wijn om gezellig ‘met’ elkaar te drinken. Ze wijnen komen uit de Provence en Languedoc-Roussillon en zijn niet alleen ideaal voor de vrijdag middag borrels maar zijn eigenlijk de perfecte toevoeging aan de mooie warme zomeravonden.

Ze hadden al een aantal wijnen in hun assortiment maar AVEC introduceert iets nieuws, namelijk Rosé No. 3. Een verfijnde rosé met de krachtige droge smaak van een typische Coteaux d’Aix-en-Provence Rosé. En ja ook hier met de welbekende etiket wat ontworpen is met het idee dat je er een naam op moment zelf kan invullen.  Het etiket is namelijk zo ontworpen dat je de naam van de persoon of personen, met wie je de wijn zal delen, op het lijntje kan schrijven.

Screen Shot 2018-08-09 at 16.50.49
AVEC wijn FEM FEM

Ben je overigens bang dat je iets te tipsy van kantoor vertrekt na een gezellige vrijdag middag borrel? No worries, dit zijn de wijnsoorten waar je de ergste katers van krijgt dus AVEC is niet alleen lekker maar ook hartstikke verantwoordelijk.

Cheers to the weekend!