Komt jouw vriend altijd veel te snel klaar? Dat werkt natuurlijk niet bepaald in jouw voordeel. Om te voorkomen dat de seks al gauw beeïndigd wordt, hebben wij wat tips waarmee jij zijn orgasme nog even kunt uitstellen.

couple kissing on the bed on early morning

1. Stop en ga verder

De meest natuurlijke manier om een snel einde aan de seks te voorkomen, is door te stoppen en weer verder te gaan. Als je weet hoe je hem tot een gemiddeld niveau kunt opwinden, kun je langer doorgaan zonder dat hij meteen te opgewonden wordt. Sommige mensen geven echter niet de voorkeur aan deze methode, omdat het de seks minder plezierig maakt.

2. Gebruik een spray die vertraagt

Er zijn bepaalde sprays die ervoor zorgen dat de seks tussen de 30 tot 60 minuten kan duren. Deze kun je tien minuten van tevoren aanbrengen op zijn geslachtsdeel en zal ervoor zorgen dat jullie langer kunnen genieten. Daarbij is het gebruik van een condoom ook niet vereist.

3. Probeer de knijp-methode

Deze methode wordt vaak gebruikt om te voorkomen dat er te vroeg een ‘happy end’ komt. De methode houdt in dat je net voor zijn zaadlozing, de schacht van zijn penis tussen je duim en wijsvinger knijpt. Dit vermindert de erectie en geeft je meer tijd met je geliefde.

4. Afleiding

Het is goed als de man zijn gedachten af en toe even laat afdwalen tijdens de seks. Op deze manier zul je namelijk langer seks hebben met elkaar en het is een methode die sekstherapeuten aanraden.

5. Neem een vertragingspil

Hoewel er geen pillen uitsluitend verkocht worden met als doel het uitstellen van een orgasme, zijn er wel bepaalde pillen die erbij helpen om de seks langer te laten duren. Het is wel belangrijk om hierbij een arts te raadplegen.