Wegglippende voeten, water in je mond en rillen van de kou omdat je geen warm water over je heen krijgt. Seks onder de douche is niet het gemakkelijkste. Maar wanneer jullie die ene positie hebben gevonden, wel heel opwindend. Met deze tips wordt die hete stoomsessie een stuk gemakkelijker en daarmee ook fijner.

seks-onder-de-douche-femfem

Een kleine voorbereiding

Doucheseks heeft nu eenmaal een kleine voorbereiding nodig om het te laten slagen, of jullie moeten beide behendige acrobaten zijn met anti-slip voeten. Maar aangezien ik gok dat jullie dit niet zijn, is het handig om een aantal spulletjes bij de hand te hebben. Denk aan washandjes, voor het geval dat een van de twee op de knieën gaat, of een anti-slipmat voor het geval je lover je ineens optilt. Ook is het handig om te besluiten om extra aandacht aan het voorspel te besteden en de ‘daad’ zelf als een vluggertje te beschouwen of buiten de douche voort te zetten. Zo geniet je intens van elkaar, maar dan op een minder acrobatische manier.

Accessoires

Accessoires kunnen het allemaal nog net wat spannender maken. Een douche-seks-sessie is sowieso al ontzettend sexy, maar door het gebruik van douche accessoires wordt dit alleen nog maar meer. Neem bijvoorbeeld de douchekop in je handen en zoek naar de juiste plek, waardoor jij opgewonden raakt. Geef hem vervolgens aan je partner, zodat hij hiermee door kan gaan. Of ga voor een glijmiddel op siliconenbasis, wat geschikt is voor onder de douche. Ook kun je elkaar alvast ‘opwarmen’ door elkaar in te smeren met een lekkere douchegel.

Verschillende standjes

Alhoewel het allemaal acrobatische kunsten lijken, kun je (met de nodige voorbereiding) onder de douche veel meer standjes uitproberen dan in bed. Zijn jullie ongeveer even groot? Dan is het het makkelijkst wanneer jullie beiden op de grond blijven staan. Wanneer jij een stuk kleiner bent, is het het stabielst wanneer hij jou tegen de wand laat leunen en je op deze manier optilt. Zo staat hij stabieler en heeft hij wat ondersteuning van de wand. Wanneer je een bad-douche hebt, kunnen jullie helemaal losgaan, want dan is (bijna) alles mogelijk.

Wist je trouwens dat het hebben van seks in de winter heel goed voor je is?