Let’s talk about sex want wanneer is de laatste keer geweest dat jij écht goed bent klaargekomen? En wist je dat vrouwen maar liefst vijf tot zes orgasmes kunnen krijgen in één minuut? 31 juli is het Nationale Orgasme Dag en dat moet natuurlijk goed gevierd worden met één of meerdere hoogtepunten. Wij heb dé tip om knallend de (feest)dag te vieren.

nationale orgasme dag FEM FEM

Je brein draait op volle toeren wanneer je een orgasme hebt, en met deze tip heb je ze (hopelijk) vaker:

Soloseks

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend dat ze makkelijk een orgasme krijgen, maar met een aantal tips komen ze iets gemakkelijker en zijn ze intenser.  Om dit voor elkaar te krijgen is het ontdekken van iemands lichaam belangrijk en natuurlijk kunnen de speeltjes je hierbij helpen. Ben jij iemand waarvan het moeilijker is om een orgasme te krijgen, tip: probeer het met soloseks. Uit onderzoek is bewezen dat vrouwen vaker (en meerdere) orgasmes kunnen krijgen omdat we dan meer ontspannen zijn en meer gericht zijn op het krijgen van een orgasme in plaats van de focus verdelen met een partner. De voordelen van masturberen is ook dat het de veiligste vorm van seks is. Je wordt niet zwanger, krijgt geen SOA, het verlicht stress, verbetert je zelfbeeld, je slaapt goed én het verlicht ook nog eens menstruatiekrampen.

Soloseks feitjes

  • Tussen de 40 en 60 procent van de vrouwen masturberen. Op zich geen verkeerde percentage, maar weinig vergeleken met 95 tot 99 procent van onze mannelijke tegenhangers.
  • Met soloseks heb je een hogere percentage van een orgasme – 50 procent van de vrouwen bereiken meerdere orgasmes met soloseks – met penetratie krijgt slechts 18 procent van de vrouwen een orgasme.

Om het nog even iets leuker te maken maar jij bij ons kans om de LELO Sona te winnen om jezelf nog beter te verkennen. Dit speeltje stimuleert de gehele clitoris – zelfs de gedeelten die je niet kunt zien waardoor je gegarandeerd die orgasme percentage omhoog haalt. Hoe je het kan winnen is simpel: stuur een mailtje naar redactie@fem-fem.nl en laat ons weten waarom jij de Sona verdient. Je hebt tot 15 augustus de tijd en de 16de nemen we contact op met de winnaar!

Lees overigens meer over waarom masturberen goed voor je is en de dingen die geregeld verkeerd worden gedaan tijdens het masturberen.