Today is the day: Valentijnsdag. Dé dag waarop jij je lover helemaal in de watten kan leggen. Zin om het dit jaar helemaal anders aan te pakken? Dit zijn 10 tips voor een spannend bedavontuurtje op Valentijnsdag.

Valentijnsdag
Bron: After

10 tips voor een spannend bedavontuurtje op Valentijnsdag

Het is vandaag dé dag van de liefde. Op Valentijnsdag wil je je lover natuurlijk verwennen. Daarom hebben wij 10 tips voor een spannend bedavontuurtje voor je op een rijtje gezet. Welke ga jij proberen?

1. Geef je lover een massage

Wil je je partner helemaal verwennen op Valentijnsdag? Geef je lover dan een massage! Dim de lichten, zet de kaarsjes aan en gebruik een lekker ruikende olie. Geen idee waar je moet beginnen? Eerder gaven wij tips voor een spannende massage.

2. Probeer samen een speeltje uit

Misschien gebruik je al wel eens een toy wanneer je alleen bent. Maar ook met je lover is het heel leuk om mee te experimenteren.

3. Doe het op een nieuwe plek

Verlaat de slaapkamer eens, en zoek een plek waar jullie het nog nooit hebben gedaan. Hebben jullie het hele huis voor jullie alleen? Great! Er is vast een plek te vinden waar jullie het nog nooit hebben gedaan. De wasmachine, de keukentafel, het aanrecht.. je kan het zo gek nog niet bedenken.

4. Boek een hotel

Zin in wat spontaans? Boek last minute een hotel! Jullie hebben de hele kamer voor elkaar, super romantisch en intiem. Nog een voordeel: last minute trips zijn vaak een stuk goedkoper. Dat is toch mooi meegenomen.

5. Ga samen in bad

Niets romantischer dan om samen in bad te gaan. Laat het warme water maar stromen, steek de kaarsjes aan en schenk een heerlijk glas wijn in. Wie weet waar het naartoe leidt..

6. Maak samen een Spotify-afspeellijst

Maak samen een afspeellijst aan met al jullie favoriete en vooral meest steamy nummers. Perfect voor Valentijnsdag, en wie weet kunnen jullie hem nog wel vaker gebruiken.

7. Laat je partner je lingerie uitzoeken

Ga samen met je partner naar een lingeriewinkel en laat je lover een setje voor je uitkiezen. Misschien kiest hij wel iets uit wat je niet zo snel zou kiezen. Super hot.

8. Stuur je lover een steamy berichtje

Wil je je lover helemaal opwarmen voor jullie date? Stuur hem alvast een steamy berichtje. Nu moet je partner de hele dag wachten op jou. Grote kans dat jullie kleding niet lang aan blijft..

9. Vertel elkaar jullie grootste fantasieën

Praat met elkaar over jullie grootste fantasieën. Misschien is er wel iets wat je lover leuk vindt wat je helemaal niet wist. Delen jullie een fantasie? Dan kunnen jullie die natuurlijk uitproberen.

10. Speel met temperaturen

Iets nieuws proberen? Speel met temperaturen! Je kan denken aan ijsklontjes, heet water of deze massagekaarsen.

Lees ook: Waarom het niet erg is om single te zijn tijdens Valentijnsdag