Zoals je weet houden we bij FEM FEM van wijn. Héél erg van wijn. Zoveel, dat we makkelijk kunnen multitasken, met in ten minste één hand een glas wijn. Nu is er een geweldige combinatie ontstaan in de categorie: best of both worlds. We hebben het over Sip Salutations, Vin(o)yasa, Posing & Pouring. Oftewel: yoga beoefenen met een glas wijn in de hand. En het fijne is: jij kunt het vandaag, 14 mei, helemaal virtueel meemaken. Dan organiseert Girls Who Magazine namelijk de virtuele Tipsy Wine YogaWhat a time to be alive.

Posing & Pouring

Je kent het vast wel. Je agenda voor de nieuwe maand stroomt alweer vol, nog ruim voordat hij begonnen is. Je mailbox staat op 67 onbeantwoorde mails, de koelkast is leeg en de wasmand propvol. Je hoofd loopt over. Wat heb je op zo’n moment nodig? Ontspanning. Niks meer en niks minder. En dan blijkt er dus zoiets als yoga onder het genot van een glas wijn te bestaan. Balans is belangrijk, en wij keuren deze combinatie helemaal goed.

Feest op je yogamat

Hoewel het misschien niet in je opkomt een wijnfles mee te nemen naar jouw (online) yoga les, is het initiatief zo gek nog niet. Niet alleen bevordert wijn je focus- en concentratievermogen, ook kan het toevoegen van een glas wijn aan de yogales er een sociale ervaring van maken. Want of je nou pro of beginner bent, het kan soms spannend zijn om in je eentje een online yogales te volgen. Doordat alcohol mentale spanning loslaat, ga je je al snel meer op je gemak voelen in een (nieuwe) omgeving. Dat helpt om van de digitale yogales een klein en interactief feestje te maken.

Tipsy Wine Yoga vanaf Zoom

Reken jij jezelf onder de ambitieuze levensgenieters bij wie het hoofd af en toe overloopt? Welnu, voor jou organiseert oprichtster van Girls Who Magazine Kiki Bosman op 14 mei de virtuele Tipsy Wine Yoga. In Amerika zijn ze al lang bekend met het fenomeen, hoogste tijd om Tipsy Wine Yoga ook bij ons te introduceren!

De Tipsy Wine Yoga wordt gehost door Girls Who Magazine en vindt plaats in The Student Hotel in Amsterdam-West. Je kunt hier uiteraard niet naartoe vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, en daarom is de les live te volgen. Vanaf jouw eigen yogamat kun je genieten van jouw wijntje en kun je ontspannen tijdens een yogasessie! Niet met z’n allen fysiek in een ruimte, maar gewoon via Zoom! Een initiatief waar we van houden!

Helemaal gratis

De corona-proof yogales is helemaal gratis bij te wonen. Je hebt dus alleen jouw eigen yogamat nodig, een goed gevuld glas wijn en een vrij momentje om de yoga oefeningen te doen. Waar? Gewoon in jouw huiskamer, via Zoom. De virtuele yoga les staat gepland op donderdag 14 mei, van 16:00-16:45 uur. Je kunt je makkelijk via deze link aanmelden en je bent ready to go!