Ben jij helemaal weg van de Satisfyer Pro 2? (Snappen we hoor, wij zijn er ook helemaal weg van). Dan is dit pareltje echt wat voor jou: een to go toy met panterprint! Kan je gewoon in je zak stoppen!

To go speeltje panterprint
Bron: Bol.com

Een vibo to go, graag

Het vinden van de ideale vibo kan soms lastig zijn. Begrijp ons niet verkeerd, de Satisfyer Pro 2 is amazing, maar we hebben iets kleins nodig, iets toegankelijks. Als je opzoek bent naar een speeltje wat je oprecht overal mee kan nemen, dan is dit pareltje echt wat voor jou: de Panthra Nayo Bullet  – een vibo die iets groter is dan een lipstick, met een smooth ontwerp en een modebewust printje. De toy is waterdicht en is ideaal voor het stimuleren van gevoelige plekjes. Enne, deze trillende vriendin heeft 10 standjes… tien!

Om je nog even extra te overtuigen: je krijgt er een bijbehorend schoudertasje bij! Waarom? Werkelijk geen idee, maar het is zó leuk. Je kan de vibo wellicht daarin opbergen, maar dat moet je natuurlijk helemaal zelf weten.

Van je slaapkamer een jungle maken

De keuze is in ieder geval reuze, maar de bullet is ideaal voor iedereen die haar trillende vriendin het liefst overal me naartoe neemt. Je koopt de Panthra Nayo Bullet al voor € 30 bij Bol.com.

Het perfecte speeltje voor jou

Twijfel je welk speeltje bij jou het beste past? Geen zorgen: wij hebben onze top 5 budgetpoof toys op een rijtje gezet. Ze zijn dus niet alleen geweldig, maar ook nog eens goedkoop! Ideaal toch?