De inrichting van je huis is jouw persoonlijke project. Hier wil je iets moois van maken, iets waar je trots op bent. Je hebt een huis gekocht en bent van plan om hier de komende jaren te blijven vertoeven. In dit project mag dus ook geïnvesteerd worden. Wij selecteerden de tofste interieurwinkels om je woning volledig in te richten, of om je interieur op te fleuren.

Droog – Amsterdam

Droog is een conceptueel ontwerpbedrijf. Ze richten zich op zaken die de maatschappij en zijn mensen beïnvloeden. Het proces hiervan is belangrijk, de uitkomst kan alles zijn wat bijdraagt aan de samenleving. Droog is de definitie van Dutch Design zoals we het kennen. Unieke items die van je woning echt jouw domein maken. Ervaar dit alles in Hôtel Droog, een plek waar Droog haar producten samenbrengt. In de Staalstraat loop je via de expositieruimte door naar café Droog, waar je een heerlijk kopje koffie besteld en de stoelen en kopjes gelijk kunt kopen. Bovendien kun je in Hôtel Droog natuurlijk ook blijven slapen en wel in de enige kamer waar het hotel over beschikt. Deze kamer ademt het design van Droog. Laat je inspireren door de producten van Droog die te vinden zijn in de verschillende ruimtes.

Foto via Droog
Foto via Droog

Adres:
Staalstraat 7A                            Amsterdam

HAY – Rotterdam

HAY staat voor duurzaam, innovatief design voor een betaalbare prijs en is te vinden in Rotterdam en Amsterdam. Deze interieurwinkel beschikt over alle punten om jouw woning geheel naar jouw smaak in te richten, of om enkel een uniek item toe te voegen aan je interieur. Heb je heel veel ideeën, maar vind je het lastig welke items precies bij jouw interieur passen? Bij HAY kun je ook terecht voor interieuradvies. Deze Deense designwinkel zorgt er gegarandeerd voor dat jij met genoeg inspiratie, unieke producten of advies weer naar buiten gaat.

Foto via HAY Rotterdam
Foto via HAY Rotterdam

Adressen:
Spuistraat 281                           Amsterdam
Haagseveer 99                          Rotterdam

Hutspot – Eindhoven

Naast Eindhoven is Hutspot ook te vinden in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het mini-warenhuis beschikt over vele lokale merken, internationale merken, accessoires, kunst en design. Het is een verzameling van alles wat je in het leven nodig hebt. Van de mooiste kleding tot interieurproducten die kalmte en comfort uitstralen. Hutspot zoekt naar interessante merken, designers en ondernemers om hen een plek te bieden om hun producten tentoon te stellen. Hutspot is altijd op zoek naar unieke producten en dit resulteert in het feit dat een bezoek aan Hutspot een interessant uitstapje is.

Foto via Hutspot
Foto via Hutspot

Adressen:
Van Woustraat 4                      Amsterdam
Rozengracht 204-210             Amsterdam
Nieuwe Emmasingel 44-46  Eindhoven
Karel Doormanstraat 317     Rotterdam
Vinkenburgstraat 14               Utrecht

Mobilia – Amsterdam

In hartje Amsterdam vind je Mobilia, een compleet gestylede interieurwinkel waar je het liefst alles koopt wat je ziet. Het bouwen van de ideale ruimte, dat is het doel van Mobilia. Drie verdiepingen van de meest unieke meubels en bijzondere designs. Wanneer je iets van Mobilia in huis haalt, weet je dat het iets bijzonders is.

Foto via: Mobilia
Foto via: Mobilia

Adres:
Utrechtsestraat 62-64            Amsterdam

Sukha – Amsterdam

Wanneer je van rust en eenvoud houdt, ben je bij Sukha aan het juiste adres. De handgemaakte designs van natuurlijke producten zorgt voor unieke resultaten. Sukha betekent ‘joy of life’ en in elk item, van fashion, tot meubels, tot kunst, is dit terug te vinden. Door te luisteren naar de wensen en behoeften van haar klanten, ontstaan de mooiste producten. Alle items zijn duurzaam gecreëerd en met natuurlijke producten, wat de kwaliteit waarborgt.

Foto via Sukha Instagram
Foto via Sukha Instagram

Adres:
Haarlemmerstraat 110           Amsterdam

DR Wonen – Amsterdam

In de Negen Straatjes in Amsterdam vind je DR Wonen. Leven in een stijlvolle omgeving, dat is waar je gelukkig van wordt. Dichtbij en ver weg zoekt DR Wonen naar de meest unieke items om jouw eigen stijl te kunnen creëren. Ook voor enkel inspiratie ben je bij DR Wonen aan het juiste adres. De items zijn opgesteld in inspirerende settings, waardoor je genoeg inspiratie op zult doen door enkel door de winkel te wandelen. Heb je wat hulp nodig? Ook voor interieuradvies zit je bij DR Wonen goed.

Foto via DR Wonen Instagram
Foto via DR Wonen Instagram

Adres:
Hartenstraat 29                        Amsterdam

Store without a home – Amsterdam

Het begon als pop-up store, maar is intussen niet meer weg te denken uit dit rijtje. Store without a home heeft intussen dus wel een thuis. Woon- en cadeauwinkel ineen, kortom een plek om uren rond te struinen.

Foto via Store without a home
Foto via Store without a home

Adres:
Haarlemmerdijk 26                 Amsterdam

Kijk ook eens voor inspiratie naar deze mooiste interieurs in de Industriële stijl.