De naam Tom Holland heb jij vast en zeker de laatste tijd voorbij horen komen. We kennen de hottie natuurlijk van de vele films waar hij in heeft gespeeld en dan voornamelijk als Spiderman. Maar zagen we iets héél leuks voorbij komen op Instagram. The moment we’ve all been waiting for… Tom Holland, zónder shirt.

Bron: Spider Man
Bron: Spider-Man

Tom Holland laat gespierde lichaam zien op Instagram

Tom Holland is stiekem al een tijdje onze celeb crush, maar na het zien van deze foto viel onze mond weer open. Oh la la!

Instagram

De foto is niet door Tom zelf geplaatst, maar door een mede-acteur: Oliver Trevena. Onder de foto schreef hij de volgende humoristische caption: “⚠️WARNING ⚠️ Wees uiterst voorzichtig wanneer je traint met een vriend die ook een Marvel Superheld is. Kan leiden tot een instorting na de workout.”

Gespierd bovenlichaam

We kunnen er niet omheen hoe goed de Spiderman-acteur eruit ziet. Hij draagt alleen een grijze joggingbroek (waar zijn groene boxer net even boven uit piept), en witte Vans. Maar laten we niet het beste van al vergeten; hij ziet er mega gespierd uit. Het valt zeker op dat Tom de afgelopen tijd veel naar de sportschool is geweest, sinds we hem de laatste keer in Spiderman zagen.

Reacties

Wij zijn niet de enigste wie het opviel dat de acteur een stuk breder is geworden. Fans reageren massaal onder de foto. Zo schrijft iemand: “Dus je besloot gewoon dit uit het niks te posten en dacht dat we dat oké zouden vinden.”

Tom en Zendaya

Hoewel we maar al te graag naar deze foto kijken, kunnen we het beter maar uit ons hoofd zetten. Hij is namelijk helemaal hoteldebotel op zijn, welbekende vriendin Zendaya. De twee zijn na jaren van shipping dan eindelijk aan het daten.

Lees ook: Dit zijn de 10 knapste mannelijke modellen van Nederland