Tony Junior, de 33-jarige dj, liet gisteren via Instagram weten weer vrijgezel te zijn. Tony en Marjolijn hebben samen besloten om een punt achter de relatie te zetten. “Wij hebben recent besloten om onze relatie te beëindigen.”

Tony Junior
Bron: @tonyjuniorofficial

Tony Junior

Je kunt Tony kennen van zijn deelname aan het eerste seizoen van de Bachelor. In het programma streden twintig dames tegen elkaar om het hart van Tony te veroveren. Uiteindelijk lukte het Julia Sinning om de laatste roos te bemachtigen, maar dat bleek te mooi om waar te zijn. Blijkbaar was het niet de juiste keuze voor Tony, omdat hij tijdens de relatie met Julia, een wilde nacht beleefde met mede-kandidaat Maxime. Na Tony zijn avontuur, dacht hij weer de liefde gevonden te hebben. Maar ook dat, hield helaas snel weer op.

Eerdere relatie

Tony kreeg in 2017 een relatie met de bekende zangeres Maan de Steenwinkel. Zij was de winnares van The Voice of Holland in 2015. Ze waren drie jaar samen, maar besloten daarna om uit elkaar te gaan. Tony en Maan gingen niet uit elkaar vanwege ruzie, maar ze waren allebei in twee verschillende levensfases. Ze maakten het nieuws bekend in 2020 en vonden het voor beiden beter zo.

Relatie beëindigd

In december 2022 maakte Tony zijn relatie met Marjolijn bekend. “Found her”, schreef hij toen onder de foto waarin hij haar omhelsde, die hij had geplaatst op Instagram. Helaas duurde het niet lang, want gisteren maakte hij al weer bekend dat er een einde aan de relatie is gekomen.

“We zijn nog steeds goede vrienden en hebben een geweldige tijd samen gehad, maar we hebben besloten om ieder onze eigen weg te gaan”, schreef Tony gisteren op zijn Instagram. Hij vraagt aan iedereen of mensen zijn privacy wil respecteren in deze lastige tijd. Waarom de relatie precies is beëindigd, is nog niks van bekend.

Tony Junior
Bron: @tonyjuniorofficial