Het is al even geleden dat we een update gaven over Tony Junior zijn liefdesleven. Na zijn optreden in De Bachelor leek het erop of hij even de spotlights ontweek. Voor zover wij weten is Tony helemaal vrijgezel, maar toen we een berichtje van hem lazen op Instagram waarin hij vertelde dat hij Valentijn met een dame door wilde brengen, begonnen we toch te twijfelen..

Tony Junior wil Valentijn vieren met deze EOTB-ster

De Bachelor leverde hem (helaas) geen lover op, maar het lijkt op Tony zijn pijlen op een nieuwe dame gericht heeft. En we kennen haar allemaal! Gister plaatste Lie Meurs een pikante foto op Instagram in een rood lingerie setje met de tekst “Wanna be my valentine? 🌹Swipe 4x me 👼🏼🏹”, waarop Tony reageerde met twee emoji’s met hartjesogen. Vervolgens reageerde Lie weer hierop met een roos. En we weten allemaal wat dat betekent..


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door LIE MEURS (@liemeurs)

Wie is Lie Meurs?

Als je niet meer weet wie Lie Meurs is, dan geven we je graag even een opfrissertje: de 26-jarige Lie deed mee aan Temptation Island VIPS in 2019 als verleidster. En als dat nog niet genoeg was zagen we haar ook in Ex on the Beach: Double Dutch. Ze staat bekend om haar prachtige blonde lokken en haar volle lippen. Aan confidence is geen gebrek bij deze dame, want ze zegt het volgende over haarzelf: “Ik denk dat mennen vooral op mij vallen door mijn blonde haren en lichte ogen en grote lippen. Ik zie er wel heel cute en innocent uit, maar ik heb toch wel een bad kantje”.

Zijn Lie Meurs en Tony Junior aan het daten?

Of Lie Meurs en Tony Junior écht samen Valentijn gaan vieren? Dat durven we helaas niet te zeggen. Lie is niet een type waar Tony eerder mee samen is geweest. Maar natuurlijk sluiten we niks uit! Wie weet krijgt Lie 14 februari wel een prachtige rode roos van Mr. Junior. To be continued!

Lees ook: Dít is de nieuwe vriendin van Tony Junior