Je weet wat ze zeggen: blondes have more fun. Grote kans dat Tony Junior er ook zo over heeft gedacht. De dj bezocht onlangs een kapper en besloot zijn lokken platinablond te verven. Via Instagram deelt Tony met een zwoele foto het eindresultaat.

Blonde lokken

We herkennen Tony Junior aan zijn lange donkerblonde lokken. De dj is niet vies van een beetje variatie en laat zijn lange manen dan ook regelmatig invlechten of draagt het in een knot. Een andere haarkleur hebben we nog niet eerder bij Tony gezien, en we snappen nu eigenlijk niet waarom.

Typ 123 if you hate my new hair…😂”, deelt Tony op Instagram. “Gonna change it back tonight“, vervolgt hij zijn verhaal. Je zou denken dat de negatieve reacties onder de post binnenstromen, maar niets is minder waar. Veel fans van de dj zijn namelijk behoorlijk onder de indruk van deze nieuwe look.

Blondie Junior

“Eigenlijk best tof”, “Eigenlijk niet verkeerd 😍, “Houden zo” en “Like it“, klinkt het in de comments. En wij moeten toegeven, deze blonde lokken staan Tony behoorlijk goed. Uiteraard worden er ook veel grapjes gemaakt in de comments.  “Blondie Junior”, grapt een volger over een mogelijke nieuwe artiestennaam van de dj. Ook wordt Tony vergeleken met een andere bekende Nederlandse dj, namelijk de blonde dj van Kris Kross Amsterdam, Jordi Huisman.

Wij zijn heel benieuwd: wat voor look gaat Tony vanavond met zijn blonde lokken creëeren? Wij houden zijn Instagrampagina in ieder geval in de gaten.

Lees ook: Hilarisch: Tony Junior verschijnt als hot guy in nieuw reclamespotje