Op z’n tijd kunnen we allemaal wel wat comfort food gebruiken. Omdat het lekker is, omdat we er blij van worden, of om onszelf even te verwennen. En waar worden we gelukkiger van dan een lekkere reep chocolade, een heerlijk choco cakeje of een stuk chocoladetaart? Niet veel, nee. Wij hebben goed nieuws voor alle chocoladeliefhebbers onder ons. Vanaf 1 juli opent Tony’s Chocolonely namelijk een Chocolate Bar in Amsterdam! Lees gauw verder.

Tony's Chocolonely Chocolate Bar FEM FEM

Tony’s Chocolonely’s Chocolate Bar

Op 1 juli opent Tony’s Chocolonely de deuren van Tony’s Chocolonely Chocolate Bar in de Beurs van Berlage in Amsterdam. “Een seriously crazy chocoladebar waar alles draait om chocolade en je onder het genot van de lekkerste choco-creaties alles te weten komt over Tony’s missie: samen 100% slaafvrij de norm maken in chocolade”. Dat klinkt veelbelovend, maar bovenal héérlijk!

Chocolate all day, everyday

Natuurlijk staat er meer dan alleen chocoladerepen op het menu van de Tony’s Chocolonely Chocolate Bar. We noemen: een chocoladehamburger (ja echt!), s’mores, cakes, bubbelwafels en stromende chocotaps met het vloeibare genot. En alles gemaakt van de Tony’s repen natuurlijk, tot het interieur aan toe! Zelfs de hanglampen bestaat uit Tony’s repen. Paradise, have I arrived? Heb je een chocolate overdose en wil je even iets anders voor de variatie? Dan ga je gewoon voor een vegaburger, wrap of verse tomatensoep.

© Presstigieux

Tijd om je vriendinnen op te trommelen en een bezoekje te brengen vanaf 1 juli! Wij kunnen niet wachten onszelf onder te dompelen in het bruine goud.