Heb jij ook bijna elke ochtend last van een puffy face? Je bent niet alleen. Wereldberoemde modellen zoals Bella en Gigi Hadid hebben hier ook vaak last van. Tijdens een shoot een puffy face hebben? Dat wil niemand, dus dit is wat modellen doen om dit tegen te gaan.

puffy face
@gigihadid

Puffy face

Opstaan met een opgeblazen gezicht, is net als met het verkeerde been uit bed stappen. Je wordt er gewoon niet vrolijk van. Gelukkig kun je dit elke ochtend zelf tegengaan door iets zo simpel als ijs. Gigi Hadid verteld in een interview dat zij elke ochtend haar gezicht dompelt in een kom met ijs. Dit zorgt ervoor dat de zwellingen in je gezicht verdwijnen en je dus zonder een puffy face over straat kunt.

Het kan nog makkelijker, want op TikTok ging de ijsroller al een tijdje viral. Met de ijsroller kun je gemakkelijk over je gezicht heen wrijven. Dit geeft hetzelfde effect als je gezicht in ijswater dompelen.

@juicyful.kw Ready for skin care #fypシ #skincare #iceroller #kawaiiaesthetic ♬ sonido original – romi

@mireyarios So ✨pixeled✨ 🤦🏻‍♀️ #iceroller #skincaretips #skincareproducts #skincaretools #skincaretool #DoTheScottsSlide #gamingsetup #beautytipsbymireya ♬ Strawberry – Prod. By Rose

 De ijsroller

De ijsroller heeft twee soorten. Eentje heeft een siliconen houder die je moet vullen met water en de ander kan je vergelijken met een dermaroller, maar dan in ijsvorm. Het gebruiken van ijs op je gezicht is niet nieuw. Verschillende celebrities zweren bij het gebruiken van ijs op je gezicht en huid. Een aanrader dus om dit toe te voegen aan je skincare routine. Vooral als je elke ochtend last hebt van een puffy face, is dit misschien een van de makkelijkste manieren om dit tegen te gaan.

De twee ijsrollers scoor je al voor €15 op Bol.com. En geloof ons: het is makkelijker dan je denkt. Je rolt namelijk gewoon in de ochtend met de roller over je gezicht, zodat de boel minder opgezwollen oogt. Wij gaan het in ieder geval proberen.