Topmodel Naomi Campbell (50) is voor het eerst moeder geworden. De Britse brengt dat mooie nieuws zelf op Instagram, samen met een foto van het voetje van haar kleintje in haar hand. ‘Er is geen grotere liefde’, schrijft ze erbij. De verrassing is groot onder haar fans, want Naomi heeft nooit wereldkundig gemaakt dat ze een kind verwachtte.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Naomi Campbell (@naomi)

Moeder Naomi

Of Naomi zelf is bevallen van haar kleintje of dat ze heeft gekozen voor bijvoorbeeld adoptie of een draagmoederschap is ook niet bekend, noch of ze op dit moment een relatie heeft. Geeft ook allemaal niet, want Naomi is helemaal in de wolken en daar gaat het om. Op Instagram schrijft ze: ‘Een prachtige kleine zegen heeft ervoor gezorgd dat ik haar moeder mag zijn, ik voel me zo vereerd met deze kleine ziel in mijn leven. Er zijn geen woorden die de levenslange band beschrijven die ik nu met jou deel, mijn engel. Er is geen grotere liefde.’


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Naomi Campbell (@naomi)

Kinderwens

Dat het model een kinderwens had, wisten we wel al. Zo zei ze in 2018 nog tegen Vogue: “Ik zou het geweldig vinden om kinderen te krijgen. Ik hou van kinderen en zou dat altijd blijven doen. Als ik kids om me heen heb, wordt ik er zelf weer één. Dat is het kleine meisje dat ik nooit zou willen kwijtraken.”

Naomi had in het verleden relaties met onder anderen Leonardo DiCaprio, Liam Payne van One Direction en Robert de Niro. Ook is ze twee keer getrouwd geweest.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Naomi Campbell (@naomi)

Lees ook: Jason Derulo is vader geworden van een zoontje