Goed nieuws voor fans van de Gooische Vrouwen serie en -films. Vorige jaar lieten de makers van de hitserie weten dat er in 2019 een nieuwe film van ze in de bioscoop zou verschijnen en nu, ruim een jaar later, is de trailer er éindelijk.  Linda de Mol heeft uiteraard ook een rol in de film en is zelfs betrokken bij het productieproces: zij bedacht namelijk het verhaal dat gaat over drie zussen April, May en June.

In de film zien we onder meer ook Elise Schaap als May en Tjitske Reidinga als June die samen met Linda (April, dus) drie halfzussen zijn, met drie verschillende vaders.

April, May en June

Will Koopman, Frank Houtappels en Linda de Mol werken, net zoals voor Gooische Vrouwen, weer samen aan een nieuwe film. Het zal gaan over drie zussen die samenkomen wanneer hun moeder ernstig ziek blijkt te zijn. Bij de naderende dood van hun moeder zitten ze vooral met de volgende vragen: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar? en ‘Wat doen we straks met onze autistische broer Jan?’ De zussen merken dat ze de laatste paar jaar alle drie nogal van elkaar en van hun broer vervreemd zijn en dus zullen de vier elkaar opnieuw moeten leren kennen.

April, May en June zal vanaf 19 december te zien zijn in de biscoop.