Het moment waar we allemaal op zaten te wachten: Magic Mike komt terug. De makers hebben de eerste trailer gelost van Magic Mike’s Last Dance, de afsluitende film van de populaire trilogie met Channing Tatum in de hoofdrol. We moeten eerlijk zijn: de trailer is erg steamy.

Trailer en release Magic Mike's Last Dance
Bron: Warner Bros

Magic Mike

Meer dan tien jaar geleden maakten Channing Tatum en zijn collega’s miljoenen vrouwen (en ongetwijfeld ook heel wat mannen) gek met de film Magic Mike. De verhaallijn van de films is gebaseerd op het leven van Channing, die in zijn jonge jaren als stripper werkte. We zien in de films dan ook heel veel halfnaakte, afgetrainde mannen die in een stripclub dansen. We klagen niet!

Drie jaar later keerde bijna de voltallige cast terug om ook in Magic Mike XXL het beste van zichzelf te geven als strippers. Kijkers waren niet heel erg enthousiast na het kijken van het tweede deel. Jaren zijn voorbij, maar niemand verloor de hoop om Channing nog een laatste keer als stripper aan het werk te zien. Dat lange wachten wordt beloond, want de 42-jarige acteur gaat ons een last dance geven.

Magic Mike’s Last Dance

Over wat er precies allemaal gaat gebeuren in de afsluitende film van de Magic Mike-reeks, is nog niet bekend. Uit de trailer kunnen we echter afleiden dat medehoofdrol — Salma Hayek — een rijke vrouw speelt die Mike weet te overtuigen om naar Londen te komen. Daar zal hij een groep dansers klaarstomen om in een bekend theater een show op te voeren. De laatste show. Effe janken hoor.

Onze eerste indruk, lijkt de show zich iets meer op dansen te focussen dan puur op het strippen. Op social media wordt de film dan ook door sommige fans eerder vergeleken met Step Up. Maaree, het ziet er alsnog heel sexy uit allemaal…

Ons geluld wordt bijna beloond, want de afsluitende film van de trilogie verschijnt binnenkort in de bioscoop. Om het eindresultaat te zien, zullen we echter moeten wachten tot begin 9 februari 2023, wanneer Magic Mike’s Last Dance in de bios verschijnt.