Het zesde seizoen van de serie Élite is nog niet eens uit én Netflix maakt al bekend dat seizoen zeven op komst is. Maar goed, laten we nog niet zó hard van stapel lopen. Laten we allereerst beginnen met de trailer van seizoen zes, die gisteren is uitgekomen.

Elite seizoen zes trailer
Bron: Netflix

Meer en meer seizoenen

Het is nog lang niet gedaan met Élite, ze gaan gewoon door en door. Carlos Montero, de showrunner van de Spaanse Netflix-reeks, liet onlangs nog weten dat hij plannen heeft voor minsten tien seizoenen. Kort daarna maakte de streamingdienst de komst van het zevende seizoen officieel. Voorlopig staan er nog maar vijf seizoenen op Netflix, maar goed nieuws voor de die hard fans, want daar komt snel verandering in. Op 18 november 2022 verschijnt seizoen 6 én dat zullen opnieuw acht spannende en dramatische afleveringen worden.

Élite

Al sinds 2018 is Élite één van de populairste niet-Engelstalige series op Netflix. De serie volgt een groep tieners op een ‘elite’ middelbare school, en dat brengt natuurlijk de nodige drama met zich mee. Naast de gebruikelijke tienerdrama krijgt Las Encinas — de school waar de serie zich afspeelt — ook te maken met heel wat misdaden. Zo draaide het eerste seizoen volledig rond de moord op Marina, ging het tweede seizoen over de verdwijning van Samuel en richtte seizoen drie zich terug op een eventuele moord.

Seizoen zes

In de seizoenen die volgden kregen we weer heel wat moordonderzoeken, tienerdrama’s en misdaden te zien. Ook in het zesde seizoen, dat vanaf 18 november te zien is, zal dat het geval zijn. Na het noodlottige nieuwjaarsfeest van Phillipe en de weggelopen Guzman, zou het geheim over Armando’s dood het liefdesverhaal tussen Samuel en Ari kunnen vernietigen. Tussen al dat – en nog veel meer – drama komen twee nieuwe studenten aan op Las Encinas. Het gaat om Isadora, de jonge erfgename van een enorm zakenimperium in het nachtleven, en Iván, zoon van ’s werelds grootste voetbalster.

Bekijk de trailer hier:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Élite (@elitenetflix)