Het is buiten 32 graden, maar dat is niet de enige reden waarom wij het zo bloedheet hebben. De nieuwe trailer van The Next 365 Days is gelanceerd – en de beelden zijn heter dan ooit. Pak dat ijskoude drankje en de ventilator er maar vast bij, want van deze beelden ga je het heel warm krijgen.

The Next 365 Days trailer
Bron: Netflix

Spicy beelden

Ben je even vergeten waar de 365-reeks over gaat, dan geven we je een kleine recap. De Poolse film 365 dni, die wij natuurlijk allemaal kennen als 365 Days, verscheen in 2020 op Netflix en werd een enorme hit. Dat komt natuurlijk door alle steamy scènes met Laura en maffiabaas Massimo. Het verbaasde ons dan ook niets dat er in april dit jaar een vervolg kwam op deze populaire film: 365 Days: This Day.

Ondanks dat het eerste deel van de film een nominatie kreeg van ‘meest slechte film’ worden er gewoon nieuwe delen gemaakt. Netflix heeft nu eindelijk de trailer gedeeld van deze nieuwe film en we moeten toegeven: het is heet.

Kan je niet wachten om deze film te bekijken? Goed nieuws, want de derde film van de reeks zal binnenkort al te zien zijn op de streamingsdienst. Op 19 augustus kunnen we weer genieten van de spicy scènes met Laura en Massimo. Pak de popcorn er dus maar bij en houd deze datum vrij in je agenda!