aliexpress automatras

Roadtrip incoming: dit AliExpress automatras past precies in een auto

Travel03 jun 2023, 15:00 doorRomy Nouwen
Wanneer je met de auto op pad gaat, ontkom je er niet altijd aan. Voornamelijk wanneer je ver moet rijden, moet je misschien wel even slapen. Het kan, maar relaxed slapen is het natuurlijk niet. Het kan beter. Slapen in de auto was nog nooit zo relaxed als met dit AliExpress automatras.

Roadtrippen

Autovakanties zijn onze favoriet. Heerlijk rijden, om je heen kijken en kletsen met je reisgenootjes. Onderweg zie je veel van het land, je kunt regelmatig even de benen strekken en je hebt waarschijnlijk ook een stuk meer beenruimte dan in het vliegtuig. Allemaal voordelen die ervoor zorgen dat een autovakantie aantrekkelijk blijft klinken!

Slapen in de auto

Wat wel lastiger gaat, is slapen. Voorin kun je je stoel nog een beetje naar achter kantelen, maar achterin kan dat vaak niet. Daarnaast moet je de achterbank vaak delen, waardoor je ook daar niet lekker onderuit kan liggen. Eindstand: je pakt geen minuut slaap en komt helemaal brak aan op de eindbestemming. In plaats van dat je meteen een duik kunt nemen in het zwembad, moet je eerst nog wat slaap inhalen. Dat is geen lekker begin van de vakantie natuurlijk.

AliExpress automatras

Gelukkig is er een oplossing die werkelijk alle problemen van tafel veegt. AliExpress verkoopt namelijk een automatras dat precies op de achterbank past. Je doet dus gewoon je achterbank plat, pompt het matras op en legt hem neer. Het automatras is in principe bedoelt voor vrij grote auto's dus daarin past hij sowieso! Daarnaast bestaat hij uit twee delen, dus je kunt er ook voor kiezen om maar één deel op te pompen, waardoor je hem in een kleinere auto kunt laten passen.
Het is een kleine investering, maar deze is het natuurlijk helemaal waard. Je scoort deze AliExpress automatras nu zelfs met €65,78. Normaal gezien zou je €131,56 betalen, maar op dit moment bieden ze 50% korting aan. Als dat geen koopje is, weten wij het ook niet meer.
schermc2adafbeelding 2023 05 02 om 171912
Bron: AliExpress