untitled 60

Bizar: dit kost een overnachting in B&B van de Meilandjes

Travel12 apr 2023, 15:05 doorAurora Ferrari
Ben je een big fan van de Meilandjes, dan weet je zoals vele anderen dat er een nieuw bed & breakfast komt, namelijk Code Rosé. Gezien de Meilandjes bekend zijn, zal een overnachting in het pension vast een hoop geld kosten. Of zal dat wel meevallen?
untitled 60
Bron: Chateau Meiland

Code Rosé

Code Rosé, zo heet de nieuwe bed & breakfast van de welbekende Meilandjes. Het pension is gevestigd in Noordwijk, maar af is 'ie nog niet. Maar wie spontaan een nachtje daar wil verblijven, zal geduld moeten hebben. Vanaf mei tot en met juli zit het pension al retevol. En dat terwijl het boekingssysteem pas begin april werd geopend. In nog geen 24 uur tijd waren er al een hoop reserveringen.
Enne, de toekomstige gasten hebben gereserveerd zonder ook maar enig beeld te hebben van hoe de kamers eruit komen te zien. De Meilandjes zijn namelijk nog volop aan het verbouwen om Code Rosé, dat wordt omschreven als ‘self-service boutique hotel’, waanzinnig mooi te maken. Dat schrijven ze op de website van Code Rosé. Daarom zijn er helaas nog geen sfeerbeelden te zien van de bed & breakfast.

Dit kost een overnachting in Code Rosé

Lang hoeven de toekomstige gasten gelukkig niet meer te wachten. Vanaf 18 mei 2023 gaan de deuren van het pension namelijk eindelijk open, dat laat Erica weten. Maar hoeveel betaal je voor zo'n overnachting, zal jij je vast afvragen.
De prijzen variëren, de Meilandjes bieden namelijk acht verschillende kamers aan. Wil je twee nachten daar verblijven (wat ook het minimale aantal dagen is) dan betaal je in totaal €370. Dat is dan wel inclusief ontbijt en gereserveerd door de Meilandjes zelf. Maar gemiddeld zullen gasten zo’n €200 per nacht betalen.
Dat de Meilandjes zo'n bedrag vragen, was tenslotte wel te verwachten. Grote fans willen daar uiteraard naartoe en velen zijn bereid om dat bedrag (en zelfs meer) te betalen.