Deze 6 magische eilanden zijn dichterbij dan je denkt

Travel09 jun 2023, 9:10 doorRedactie
Zoek jij nog een perfecte reisbestemming? Wat dacht je dan van een eiland waar je vrijwel gegarandeerd elke dag zon hebt én wat dichtbij huis is? Ibiza is leuk, maar wij geven je de minder bekende eilanden in Europa, welke super mooi en nog redelijk ongerept zijn. Overdag genieten van de mooie landschappen en tijdens de zonsondergang uitkijken over de blauwe zee. Het is slechts een kwestie van kiezen uit onderstaande bestemmingen en het enige wat jij hoeft te doen is je spullen pakken en te genieten.

Comino, Malta

Comino staat bekend om de Blue Lagoon die er te vinden is en het eiland is vernoemt naar de komijn die op het eiland groeit, maar nog meer willen wij er naartoe vanwege het prachtige water.
malta fem fem eilanden 1024x683

Alicudi, Italië

Alicudi heeft weinig romantiserende woorden nodig. Er zijn geen wegen, geen clubs, alleen maar dit:
alicudi fem fem eilanden 1024x820

Kastelorizo, Griekenland

Kastelorizo kent niet veel stranden maar je vindt er wel de onwijs mooie Blue Cave, een super gezellig klein dorpje en authentiek Grieks eten.
kastelorizo fem fem eilanden 1024x678

Bozcaada, Turkije

Dit kleine eilandje ligt net onder Gökçeada. Bozcaada is vooral bekend door haar heerlijke druiven waarmee fantastische wijnen worden gemaakt. Het eiland ziet er zo uit:
bozcaada turkijke fem fem 1024x472

Isola di Porquerolles, Frankrijk

Op dit eiland vindt je waanzinnig mooie natuur, maar 200 inwoners en elk jaar een jazzfestival. Porquerolles geeft je het ultieme vakantiegevoel.
isola frankrijk fem fem 1024x685

Susak, Kroatië

Schitterende stranden, super aardige mensen en de perfecte bestemming om te duiken.
porquerolles femfem eilanden 1024x431