femfem 17

Citytrip: zo reis je al voor €35 naar hartje Parijs

Travel18 feb 2023, 15:39 doorAurora Ferrari
Zin om er lekker tussenuit te gaan, als is het maar een weekendje? Dan hebben wij heel goed nieuws, want voor maar €35 euro kan jij al een enkeltje naar de stad van de liefde boeken. Of je met je lover of best friend gaat, wij leggen je uit hoe je voor een prikkie naar Parijs reist.
femfem 17
Bron: Gossip Girl

Voor 'n prikkie naar Parijs

Parijs: de stad van de liefde. Wanneer je ook gaat, de stad is en zal altijd prachtig blijven. Romantiek hangt daar gewoon in de lucht. En het is eigenlijk ook best wel dichtbij huis, ook al voelt het niet altijd zo. Vanaf Rotterdam ben je met de Thalys binnen 2,5 u al in het centrum van Parijs. Like , waarom wisten we dit niet eerder? En het is ook nog eens spotgoedkoop om er heen te reizen. Voor maar €35 euro kan je in Parijs staan! Hoe dan?

Tips om goedkoper te reizen

Het is logisch als je erover nadenkt: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het is. Verwacht dus niet dat je aankomend weekend al de trein in kan stappen en maar €35 euro betaalt. Er zijn dan ook nog andere tips waar je rekening mee kan houden, zodat je zo goedkoop mogelijk kan reizen.
  • Zoals al gezegd: boek zo vroeg mogelijk, dan heb je de meeste kans op de laagste prijzen.
  • Reis in de avonduren, dat is goedkoper.
  • Als je een weekendje Parijs wil doen, ga dan van zaterdag tot en met maandag in plaats van vrijdag tot zondag.
  • Boek online zodat je boekingskosten vermijdt.
  • Maak gebruik van je NS abonnement, als je die hebt. Je kan daar heel wat voordeel van krijgen.
  • Controleer altijd de aanbiedingen van NS International.

Hoe kom ik in Parijs

Zonder over te stappen kun je in Nederland vanuit Amsterdam, Schiphol en Rotterdam binnen een paar uurtjes in Parijs zitten. Heerlijk toch? Croissantje hier, baguette daar, 's avonds naar de Eiffel Toren en shoppen tot je er bij neervalt. Of het met je partner of je beste vriendin is, het is een supergave experience . Voor die prijs zouden wij het wel doen hoor!