retour naar lapland

Winter wonderland: voor €87 vlieg jij deze winter retour vanaf Amsterdam naar Lapland

Travel14 sep 2023, 10:17 doorRomy Nouwen
Deze winter kun je winter wonderland voor een heel fijn klein prijsje bezoeken. Er is namelijk een nieuwe vliegroute tussen Amsterdam en Lapland. Wij vertellen je wat je hierover moet weten en wat een retour naar Lapland je gaat kosten.
retour naar lapland
Bron: Pinterest

Vakantie in de sneeuw

Bij vakantie denken we al snel aan zon, zee en strand in heerlijke tropische temperaturen. Natuurlijk is dat ook heel lekker, maar het hoeft niet altijd. Je kunt namelijk ook prima op vakantie naar de sneeuw. En dan hebben we het trouwens niet meteen over een wintersportvakantie. Als er iets op onze bucketlist staat, is het een vakantie naar hét winter wonderland van de wereld: Lapland.
De mogelijkheden voor een vakantie in Lapland zijn eindeloos. Zo kun je ervoor kiezen om tours te doen op een sneeuwscooter, met husky's op pad te gaan op een slee, het noorderlicht te bekijken óf een bezoekje te brengen aan de rendierenboerderij. Verder kun je uiteraard de sneeuw in, eventueel toch op de ski's stappen en gebruik maken van een échte Finse sauna. Genoeg redenen om in ieder geval één keer een bezoekje te brengen aan Lapland .

Retour naar Lapland voor een klein prijsje

Helaas zit er één ding ontzettend in de weg: het financiële plaatje. Een reis naar Lapland is namelijk helemaal niet goedkoop dus je moet er wel effe voor sparen. En als je ergens op kunt besparen, is dat het misschien ook wel gewoon waard. Er is in ieder geval goed nieuws voor degene die op het punt stonden te boeken. Vanaf deze winter kun je namelijk voor een klein prijsje retour vliegen naar Lapland vanaf Amsterdam. Je vliegt dan direct van Amsterdam naar Rovaniemi vanaf €87,-.
De vliegroute is nieuw en zorgt er dus voor dat je niet meer hoeft over te stappen. En dat ook nog eens voor een prima prijsje! Wel zijn de opties beperkt, want er wordt alleen gevlogen in de maanden december en januari. Dat komt deels ook doordat dit de beste maanden zijn om Lapland te bezoeken. Je wil immers wel een koud welkom van een behoorlijk pak sneeuw, zodra je het vliegtuig uitstapt!