retour naar curacao

Inpakken maar! Vanaf november vlieg je al voor €598 retour naar Curacao

Travel23 mei 2023, 11:19 doorRomy Nouwen
Tijd om je koffers in te pakken, want vanaf november vlieg je voor het beste bedrag óóit naar het heerlijke eiland Curacao. Heb jij nog geen vakantie geboekt, maar wil je deze winter graag de zon even opzoeken? Zet dan al je plannen aan de kant, want dít wil je horen.
retour naar curacao 300x162
Bron: Pinterest

Vakantie naar Curacao

Als er een vakantiebestemming hoog op onze bucketlist staat, is het Curacao wel. Dit heerlijke eiland met indrukwekkende natuur, een perfect klimaat en uitgerekte idyllische stranden is dé ultieme bestemming om helemaal tot rust te komen. Hoewel je je zomervakantie prima kunt doorbrengen op dit eiland, leent het zich ook nog eens perfect voor wintervakanties. Even met je snoet in de zon om je vitamine D-level op te krikken. Dat laatste kan aan het eind van dit jaar al voor een prikkie.

Goedkope retour naar Curacao

Wie wel eens heeft gekeken naar vakanties op Curacao, weet dat de prijzen aardig op kunnen lopen. Je kunt de prijzen bijvoorbeeld zeker niet vergelijken met een vakantie naar een Grieks eiland. Je zal een behoorlijk bedrag neer moeten leggen om daar op je handdoekje van de zon te kunnen genieten. Toch lijkt het erop dat er eindelijk een financieel meevallertje plaats gaat vinden. Corendon gaat namelijk vanaf november voor een wel heel schappelijk prijsje vliegen naar dit vakantieoord.
Als we de nieuwsberichten mogen geloven, lijkt er een ware prijsoorlog aan de gang. We zijn je een kleine uitleg verschuldigd, dus hier komt 'ie: KLM biedt zijn tickets voor een behoorlijk hoog bedrag aan, waardoor reisorganisaties genoodzaakt zijn op zoek te gaan naar een oplossing. Enne, die oplossing is toevallig héél gunstig voor ons. Zo werd er gister bekend gemaakt dat een enkeltje vanaf november al mogelijk is vanaf €299,-! Een retour naar Curacao komt dan uit op een bedrag vanaf €598,-. Als dat geen leuk prijsje is, weten wij het ook niet meer. Dan heb je verder alleen nog een fijn hotel nodig , maar ook daar hebben wij aan gedacht.