untitled 3

Net als de serie: je kan nu The White Lotus-villa huren

Travel24 jan 2023, 12:45 doorAurora Ferrari
Februari is inmiddels om de hoek, wat betekent dat we al snel met vriendinnen aan tafel schuiven om de ultieme girlstrip in te plannen. Waar gaan jullie deze zomer naartoe? Mochten jullie het nog niet weten én fan zijn van de HBO Max-serie The White Lotus, dan hebben we goed nieuws: je kan de villa huren!
untitled 3
Bron: HBO Max

The White Lotus

Mocht je de serie niet kennen, maar alsnog benieuwd zijn: wij leggen je uit waar The White Lotus over gaat. In het eerste seizoen arriveert een groep 'superrijken' in een tropisch resort op Hawaï. Sommigen zijn op huwelijksreis, anderen zijn op de vlucht en anderen simpelweg om te chillen. Het overdreven aardige personeel doet er alles aan om hen een geweldige tijd te bezorgen, terwijl de verwende personages allesbehalve aardig zijn.
In het tweede seizoen (wat niemand teleurgesteld heeft) spenderen de personages hun 'kostbare' tijd in een, opnieuw enorm luxe, resort op het Italiaanse Sicilië. En nu goed nieuws voor als je weg aan het dromen was van die giga villa: het is gewoon te boeken op Airbnb!

Villa Tasca

Hoewel wij het gewoon The White Lotus-villa noemen, is de real life naam Villa Tasca. Het landgoed – gelegen in Palermo – brengt tot acht gasten terug naar de jaren 1500, met een tuin van 20 hectare en vier slaapkamers met elk een eigen badkamer.
De woon- en eetkamers hebben hoge plafonds en hoge ramen. Italiaanse kunst is niet te missen, want de prachtige schilderijen aan de muren en vloerkleden op de gepolijste stenen vloeren zijn door het hele huis te vinden. De villa is dan ook echt een traditioneel Italiaans erfgoed. Enne, er is natuurlijk het welbekende zwembad omringd door prachtige weelderige tuinen. Een echte droom dus.
de woon en eetkamers hebben hoge plafonds hoge ramen en italiaanse kunst en design op elke hoek waaronder prachtige schilderijen aan de muren en vloerkleden op de gepolijste stenen vloeren
Bron: Airbnb - Villa Tasca
untitled 1
Bron: Airbnb - Villa Tasca
untitled 2
Bron: Airbnb - Villa Tasca

Begin maar met sparen...

Al heb je de serie niet gezien, kan je zelf aan de foto's zien dat hier wel een behoorlijk prijskaartje aan zal hangen. Enne, je hebt het helaas niet verkeerd. Mochten jij en je vriendinnen in juni de Airbnb willen huren, dan kost dit €5.500 euro per nacht. Hoewel de villa voor 'maar' 8 gasten is, kan je er veel meer mensen in kwijt. Dus eh... bel zo veel mogelijk mensen op, neem genoeg luchtbedjes mee en geniet van The White Lotus Villa.